3 °Cenyhe intenzitású szitálás
2020. november 27., péntek • Virgil

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame

Mariann , 2020. november 17.
A svéd kozmetikai márka igyekszik folyamatosan újdonságokkal elő rukkolni, miközben folyamatosan figyelnek a fogyasztóik visszajelzéseire. Többek között ennek köszönhető legújabb Giordani Gold sminkkollekciója, mely hosszantartó sminket ígér, valamint legújabb illata, az All or Nothing parfüm.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Giordani Gold sminkkollekció

Ez a sminkkollekció kifejezetten a 21. századi nő számára lett megtervezve, akinek fontos, hogy a reggel elkészített sminkje bírja akár egész nap. Ennek az egyik alapja a Giordani Gold színezett hidratáló sminkalap, valamint az öregedésgátló szérumtartalmú alapozó. Az alapozó akár 8 órán át is megőrzi hatását, rétegezhető formulájának köszönhetően pedig a kisebb bőrhibákat is elrejti. A termékben található nyugtató hatású lótuszvirág-kivonat is, mely rugalmasabbá és puhábbá teszi a bőrt.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 2. kép

A kollekció tartalmaz még egy szempilladúsító spirált, egy metálfényű matt rúzst és egy gyönyörű, színezett hidratáló bronzosító gyöngyöt. Ezekkel könnyedén elkészítheted mindennapi sminkedet.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 3. kép

All or Nothing parfüm

"Mindent vagy semmit!" Az Oriflame vadiúj illatát Nathalie Lorson parfümkészítő mester a legjobb minőségű, fenntartható forrásból származó madagaszkári vanília, a Vanilla Surabsolute köré komponálta, amit a gyümölcsös, keleties jegyek tesznek teljessé. A parfüm képes az innovatív, levegő által aktivált technológiának köszönhetően kiemelni a bőrünk egyedi illatát, így az illatunk akár védjeggyé is válhat.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 4. kép

Nagyon kellemes illata van és hosszan érezni magunkon akár egész nap is. A külseje pedig igazán megnyerő. Sötét és elegáns.

A termékek elérhetőek az Oriflame webshopjában és a szépségtanácsadóinál.
 
2 hozzászólás

Tekla • Csirke #2 • 1 hete és 2 napja

De jó kis termékek!

Móni • Überbrutál #1 • 1 hete és 2 napja

Az a parfüm nagyon tetszik. Annyira megszagolnám.