9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame

2020. november 17.
12.5751
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A svéd kozmetikai márka igyekszik folyamatosan újdonságokkal elő rukkolni, miközben folyamatosan figyelnek a fogyasztóik visszajelzéseire. Többek között ennek köszönhető legújabb Giordani Gold sminkkollekciója, mely hosszantartó sminket ígér, valamint legújabb illata, az All or Nothing parfüm.


Giordani Gold sminkkollekció

Ez a sminkkollekció kifejezetten a 21. századi nő számára lett megtervezve, akinek fontos, hogy a reggel elkészített sminkje bírja akár egész nap. Ennek az egyik alapja a Giordani Gold színezett hidratáló sminkalap, valamint az öregedésgátló szérumtartalmú alapozó. Az alapozó akár 8 órán át is megőrzi hatását, rétegezhető formulájának köszönhetően pedig a kisebb bőrhibákat is elrejti. A termékben található nyugtató hatású lótuszvirág-kivonat is, mely rugalmasabbá és puhábbá teszi a bőrt.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 2. kép

A kollekció tartalmaz még egy szempilladúsító spirált, egy metálfényű matt rúzst és egy gyönyörű, színezett hidratáló bronzosító gyöngyöt. Ezekkel könnyedén elkészítheted mindennapi sminkedet.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 3. kép

All or Nothing parfüm

"Mindent vagy semmit!" Az Oriflame vadiúj illatát Nathalie Lorson parfümkészítő mester a legjobb minőségű, fenntartható forrásból származó madagaszkári vanília, a Vanilla Surabsolute köré komponálta, amit a gyümölcsös, keleties jegyek tesznek teljessé. A parfüm képes az innovatív, levegő által aktivált technológiának köszönhetően kiemelni a bőrünk egyedi illatát, így az illatunk akár védjeggyé is válhat.

Új sminkkollekciót és parfümöt mutatott be az Oriflame - 4. kép

Nagyon kellemes illata van és hosszan érezni magunkon akár egész nap is. A külseje pedig igazán megnyerő. Sötét és elegáns.

A termékek elérhetőek az Oriflame webshopjában és a szépségtanácsadóinál.
2 hozzászólás

Tekla

3 éve, 8 hónapja és 16 napja

De jó kis termékek!

válasz erre

Móni

3 éve, 8 hónapja és 16 napja

Az a parfüm nagyon tetszik. Annyira megszagolnám.

válasz erre