Új magyar táskamárka mutatkozott be

Mariann , 2018. szeptember 15.
Nemrégiben mutatkozott be a hazai közönség számára a VALBONA Leather táskamárka, melyet a valódi nők igényei ihlették, akik nem szeretnének lemondani a stílusos megjelenésről. A táskák egyelőre kis szériában érhetőek el, melyek környezetbarát módon készülnek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kabo Valbona táskatervező 2016 nyarán készítette el első kollekcióját, melyek darabjai először kis budapesti és frankfurti dizájner üzletekben voltak elérhetőek. Idén ősszel azonban már a Salamander két budapesti üzletében is elérhetővé váltak az őszi-téli kollekció darabjai. Az öt táskából, egy pénztárcából és egy okos unisex kártyatartóból álló kollekció színvilága a klasszikus őszi árnyalatok jeleníti meg: azaz a feketét, a barnát, a zöldet és a metál szürkét.

Új magyar táskamárka mutatkozott be - 2. kép

Az anyag kiválasztásánál a tervező legfontosabbnak a minőséget és a környezetbarát megoldást tartotta szem előtt. A külső kialakításnál az elegáns megjelenésen kívül a kellemes tapintás kapott kiemelt szerepet. A táskák belső kialakításánál a praktikusság került előtérbe, a cél a "kutakodásmentes" táskák megalkotása volt.

A jövőben biztosan hallani fogunk még VALBONA Leather táskamárkáról.

Új magyar táskamárka mutatkozott be - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!