12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Új korszak a kényes területek szőrtelenítésére - Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó

2016. október 22.
11.4351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A nők körében mindig kényes probléma, hogy testrészeiket milyen módon szőrtelenítik. Mindenki azt szeretné, ha gyorsan és tartósan sikerül eltüntetni a nem kívánt szőrszálakat, azonban ez néha fájdalommal jár. A Veet megalkotta a Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó gépet, amivel egyszerűen lehet formázni a bikini vonalat, a szemöldököt vagy éppen a hónalj részt.


Manapság egyre több szőrtelenítő gép és krém található a piacon, melyek közül választhat az ember. A Veet most egy egészen praktikus kis gépet alkotott meg, amit akár nyaralásra vagy egy hosszabb hétvégére is magával vihet az ember. Érzékenyebb testrészeken található szőrt lehet könnyedén eltávolítani vele vagy éppen formázni. Használata fájdalommentes, nem húzza a szőrszálakat, hiszen csak levágja azokat.

Szemöldök formázófej

Szemöldök formázófej


A csomagban található egy kétoldalú szőrvágófej, melyen egy 16 mm és egy 6 mm-es formázófej van, amivel a szemöldököt lehet könnyedén megformázni. Illetve egy 2mm-es és egy 4 mm-es fésű, hogy egyenletes méretűek legyenek a szálak. Továbbá található még egy 20 mm-es trimmelőfej, amihez szintén tartozik egy fésű. Ezzel a bikinivonalat illetve a hónaljt lehet formázni.

Bikinivonal formázó

Bikinivonal formázó


Természetesen a csomag tartalmaz egy pici kefét, amivel könnyedén tisztán lehet tartani a fejeket, valamint egy pici tasakot, amiben bárhová magával viheti az ember. A készülék már kapható a drogériákban és nagyobb bevásárlóközpontokban.

Különböző méretű fésűk.

Különböző méretű fésűk.


3 hozzászólás

blondi

8 éve, 25 napja

Praktikus a mérete miatt az biztos, de én borotvát használok.

válasz erre

Lolaa

8 éve, 25 napja

Ha a szemöldököt jól lehet vele formázni akkor benevezek egyre.

válasz erre

zitucska

8 éve, 25 napja

Én így elsőre nem igazán látom ennek az értelmét.

válasz erre