13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Új kezelések a megújult Margitszigeti Thermal Hotelben

2018. június 27.
14.7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben teljesen megújult a Danubius Health Spa Resort Margitsziget lobby része, a szállodai szobák, valamint a spa részleg is.

A szálloda Emporium Beauty szalonja magas színvonalú arc- és testkezelései mellett egy újabb, márkával és luxuskezelésekkel bővítette kínálatát.

A Sothys márka egy francia professzionális kozmetikumokat gyártó vállalat, akik már 1946 óta gyártanak magas minőségű, luxus kozmetikumokat. Világszerte már 110 országban van jelen a márka, különböző kozmetikai szalonokban, továbbá több mint 500 féle különböző bőrtípusra szánt termékkel rendelkeznek. Ezeket a termékeket drogériákban vagy webshopokban nem lehet megvásárolni, kizárólag a kozmetikai szalonokban.

Az Emporium Beauty szalonban szintén elérhetővé vált a Sothys márka, a fényűző testkezeléseivel, melyek segítenek a maximális relaxációban, miközben bőrünk és testünk megfiatalodik. A kényeztető Secret de Sothys testkezelés mellett, karcsúsító, méregtelenítő és 100%-ban személyre szabott, egyéni kívánság szerint összeállított testkezelések közül választhatunk.

A testkezelések mellett különböző arckezeléseket is választhatunk a szalonban, melyek bőrmegújító, intenzív hialuronsavas, luxus anti-aging és szemkörnyéki kezelések. Természetesen a férfibőr speciális igényeire is felkészültek energizáló és revitalizáló arckezeléssel, mélytisztító arckezeléssel és szemkörnyék ápolással.

A kezelésekre előre be kell jelentkezni az Emporium Beauty szalonban.