20 °Ckevés felhő
2020. augusztus 13., csütörtök • Ipoly

Új divatos csomagolást kapott a D-VION vitaminkészítmény

Mariann , 2019. december 01.
A hideg idő beköszöntével a nap sugarai is csökkenek, ezáltal egyre kevesebb D-vitaminhoz jut a szervezetünk, ami azonban fontos az egészségünk megtartásához, de most az újonnan piacra dobott D-VION nevet viselő D3-vitamin segít az időszak áthidalásában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az újonnan piacra dobott D-VION nevet viselő D3-vitamin lila-sárga doboza olyan kisméretű lágy kapszulákat rejt, amik nem csak könnyen lenyelhetők, de a szervezet számára könnyen hasznosítható, oldott formában tartalmazzák a D3-vitamint. A kapszulákban a D3-vitamin növényi olajban oldott formában található, ami így könnyen beépül és hasznosul. A kisméretű lágy kapszulák külső burkuk miatt könnyen csúsznak le, akár minimális folyadékbevitel mellett.

Új divatos csomagolást kapott a D-VION vitaminkészítmény - 2. kép

Sokan nem tudják, hogy D-vitaminhoz nem csak a napon keresztül juthatunk hozzá, hanem különféle ételekben is megtalálható, mint például a hal, a tojás vagy éppen a tej, de még így is mindössze 10-20%-át tudjuk előállítani a szükséges D-vitaminnak. Éppen ezért fontos, hogy táplálék kiegészítőket használjunk. A D-vitamin fontos az immunrendszer erősítésében, valamint azok számára, akik beltéren dolgoznak, túlsúlyosaknak, mert náluk a zsírszövetekben halmozódik fel a D-vitamin, ahonnan viszont nem hasznosul.

D-VION 2000 NE D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő lágy kapszula. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!