Több mint 60 kilót dobott le egy év alatt a fiatal lány, így lett duciból bombanő

Brauny , 2018. november 06.
Elképesztő akaraterőről adott tanúbizonyságot az egész világ előtt Josie Desgrand, egy Queenslanden élő 18 éves lány, aki 16 évesen határozta el, hogy megváltoztatja az életét, lévén akkor a mérleg már közel 130 kilót mutatott, miután felállt rá.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A lány ekkor döntött, és drasztikus életmódváltásba kezdett. Nem diétákban gondolkozott, hanem teljes változáson, ezáltal semmi extrát nem tett, csak kivonta az étrendjéből a cukrot, csökkentette a szénhidrát mennyiségét, és kevesebbet evett.

Hogy lett-e eredmény? Nem is kevés: 12 hónap alatt 63 kilótól szabadult meg a duci tinédzser, aki 18 éves korára egy igazi bombanővé vált, ezáltal már nem fáj a feje azon, hogy mit vegyen fel a ballagásra és a szalagavatóra.

A diéta mellett egyébiránt Josephine apránként a mozgást is beiktatta a mindennapjaiba, ma már 3-4 alkalommal jár hetente edzeni, és bár eleinte nem volt neki egyszerű a dolga, azonban nem bánta meg a kezdeti buktatókat, sőt mi több, ma már ő ad tanácsokat másoknak az Instagramon.A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello, I?m Josephine Desgrand. This is my journey to a healthier & fitter me. I?m 18 years old and currently weigh in at 60kgs with a height of 174cm. 2 years ago I weighed 127kgs and decided to change my life. I stuck to a low carb, no sugar diet for TWO WHOLE years. I began to eat natural sugars about six months into my journey. In the first 12 months I lost 63kgs. I do not see this as a diet to lose weight, I see this as my new lifestyle change. In these two years I have faced some very difficult challenges but I have chosen to pick myself up and keep moving. Everybody has bad days, never let a stumble be the end of your journey. Stay positive?? ????????? ????????? ????????? ????????? ????????? #weightlossjourney #selflove #positivity

Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!