13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Teyana Taylor a Reebok új reklámarca

2017. február 18.
9.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Új reklámarccal bővült a Reebok család.

A márka legújabb nagykövete az elismert R&B előadó, táncművész és színésznő Teyana Taylor. A márkához eddig olyan világsztárok csatlakoztak, mint például Future, Gigi Hadid és Kendrick Lamar.

Teyana karrierje 2008-ban indult, amikor megjelent első debütáló dala, a Google Me. Ezt követően csatlakozott Kanye West új albumának munkálataihoz. Az elmúlt években számtalan közös munkája volt együtt a két világsztárnak, sőt Kanye Fade című videoklipjében még tánctudását is megmutathatta. Taylor fogja vezetni a Reebok Classic és Freestyle Hi nagy visszatérésének kampányát.

A Reebok egy olyan márka, ami már egészen kicsi korom óta közel áll a szívemhez. Mindig úgy képzeltem, hogy Freestyle cipőket fogok viselni, amikor felnővök, ezért is különleges számomra ez az együttműködés. A Reebok 5411-nek köszönhetően nyert létjogosultságot a kreatív nő is divat és feminin edzőcipő fogalma. Büszke vagyok arra, hogy a Freestyle kampány arca lehetek, hiszen mindig is azonosulni tudtam azzal, amit ez a cipő képviselt.