12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Téli hajápolási újdonságok

2015. december 07.
8.4781
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Télen sem szabad elhanyagolni hajkoronánkat, sőt ilyenkor is okozottan oda kell rá figyelni, ugyanis a hidegben könnyen megfázhat a fejbőr, aminek köszönhetően megjelenhet a korpa. Ügyeljünk hajunk egészségére. Ehhez mutatunk néhány idei újdonságot szinte minden hajtípusra.


Syoss újdonságok

A Syoss termékeit profi fodrászok használják divateseményeken, de szerencsére manapság már mi is megvásárolhatjuk ezeket a termékeket. Idén télen három újdonsággal is találkozhatunk a márka polcain, köztük a Syoss Big Sexy Volume Dúsító spray, melytől még dúsabbá válik a haj hajszárítás közben. Emellett lecsökkenti a szárítási időt is, valamint védelmet nyújt a hő ellen. Télen különösen fontos, hogy a haj minél gyorsabban megszáradjon, így ez egy nagyszerű segítség lehet.

Syoss újdonságok

Syoss újdonságok


A legtöbbünk nem egy hajproblémával küzd, hanem két-hárommal is akár. Nehéz olyan hajápolót találni, ami képes egyszerre minden problémát leküzdeni. Az új Syoss Renew 7 teljeskörű regenerálás segít abban, hogy egyszerre több problémát is kezeljen. A sampon, a balzsam és a hajpakolás proteint tartalmaz, amire azért van szüksége a hajnak, hogy regenerálódni tudjon.

Két hajfestés között a szín elkezd fakulni a hajmosás és a napsütés miatt. A Syoss új Color Refreshes színmegújító hajszínezője segít abban, hogy a két hajfestés között a hajad ne veszítse el a ragyogó színét, valamint a színintenzitását. Mindössze 3 perc alatt képes felfrissíteni a hajszínt a hajszínező hab. Több árnyalatban is kapható, így kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

essence ULTIME újdonságok

A márka termékcsalád megújult, így most már a Diamond Color helyett Lotus Complex + Color Protect néven lehet megismerni, illetve az Ultime Biotin pedig az Elastin+ Volume & Fullness nevet viseli. A nevek változása mellett a termékek összetétele is változott egy kicsit, ennek köszönhetően egy új rétegző technológiát építettek a termékekbe. Az új technológia segít bevonni a hajszálakat egy film réteggel, ezzel védve a hajat a károsodástól.

essence ULTIME újdonságai

essence ULTIME újdonságai


Schauma újdonságok

Ha mégis korpásodna a hajunk, akkor próbáljuk ki a márka újdonságát, a Fresh It Up! korpásodás elleni samponját. Ezt a terméket kifejezetten fiataloknak, tiniknek fejlesztették ki. A termékben található cink-pirition és goji bogyó kivonat hatékonyan csillapítja a viszkető, égő fejbőrt, ráadásul szilikonmentes a sampon. Emellett nagyon kellemes, friss illata van.

Shauma legújabb termékei

Shauma legújabb termékei


Sosem szeretjük, ha lelapul a hajunk. Erre tökéletes megoldás lehet a Schauma Power Volume 48h Dúsító termékcsaládja. A samponból, balzsamból és spray-ből álló család intenzív erősítő proteint tartalmaz, ami a hajtövektől kezd el hatni egészen a hajvégekig. A haj nem csak dúsabb, de rugalmasabb is lesz és a fényét is visszakapja.

Nivea hajápolási újdonságok

A Nivea háza táján is megismerkedhetünk két új termékkel, a Repair & Targeted Care samponnal és kondícionáló balzsammal. A Kera Detect intelligens technológiának köszönhetően a hajat ott képes helyreállítani, ahol arra szükség van. Célzottan a sérült rostokra fókuszál és azokat javítja ki. Ezzel a termékkel a sérült hajat könnyedén kezelhetjük.

Nivea Repair & Targeted Care termékcsalád

Nivea Repair & Targeted Care termékcsalád


FIBREPLEX kötéserősítő szolgáltatás

Ősszel mutatkozott be a Schwarzkopf Professional legújabb szolgáltatása, az úgynevezett FIBREPLEX kötéserősítő szolgáltatása, mellyel kompromisszumok nélkül szőkíthetünk, világosíthatunk. Hajfestés során - főleg szőkítés esetén - a haj károsodik, azonban ezzel az új eljárással 94%-al csökkenthető a haj töredezettsége. Az eljárás pofon egyszerű, ugyanis első lépésként a Fibreplex hajkötés fokozó terméket össze kell keverni a hajfestékkel, ezzel be kell festeni a hajat.

FIBREPLEX kötéserősítő család

FIBREPLEX kötéserősítő család


Második lépésként a hajfesték kimosását követően bele kell dolgozni a hajkötés lezáró terméket a hajba. Végül az otthoni hajápolásra használni kell a hajkötés fenntartó terméket. Ezt az eljárást csak fodrászszalonokban kérhetjük, de megéri.
9 hozzászólás

Kunoichi

8 éve, 11 hónapja és 25 napja

Az újdonságokra mindig vevő vagyok

válasz erre

Regina

8 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nekem a Nivea termékei váltak be mosolygó smiley

válasz erre

kpal

9 éve,

1mm-es hajra mi a jó,vagy jó ahogy van ? mosolygó smiley

válasz erre

Syoss a legjobb

válasz erre

mozsara

9 éve, 7 napja

Nagyon szeretem a Schwarzkopf termékeket biztosan ez is szuper

válasz erre

szokeagi

9 éve, 9 napja

Én a nivea termékekre esküszök, de szívesen kipróbálom a többit is.

válasz erre

Kunoichi

9 éve, 9 napja

Köszönöm a tippeket

válasz erre

kalifa

9 éve, 9 napja

tuti termékeke lehetnek mosolygó smiley

válasz erre

leoni

9 éve, 9 napja

Syoss-t használok most, nem rossz termék.

válasz erre