14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Téli divatötletek teltkarcsú hölgyeknek

2013. november 28.
3.2891
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A hideg idő beköszöntésével az átlagosnál kicsivel ducibb nők gyakran bő és vastag ruhákba bújnak, hogy megpróbálják elrejteni súlyfeleslegüket, azonban ezzel gyakran többet ártanak, mint amennyit használnak. Az alábbiakban néhány hasznos divatötletet ismerhetsz meg, amelyeknek köszönhetően még télen is karcsúnak tűnhetsz!


Az első és legfontosabb, hogy felejtsük el végre, hogy a telt, nőies formák ma nem trendiek! Az érett és igazi férfiak manapság sokkal inkább megnéznek egy teltkarcsú hölgyet. A lényeg tehát, hogy inkább kiemeljük azt, amink van, ergo előtérbe helyezzük adottságainkat, és eltereljük a figyelmet onnan, ahol szerintünk probléma van. Ez télen is tökéletesen kivitelezhető a megfelelő ruha kiválasztásával.

A leghidegebb évszakban a legfontosabb a megfelelő télikabát kiválasztása, aminek fazonjára, színére, anyagára és hosszára is oda kell figyelnünk. A teltkarcsú hölgyek számára az ideális télikabát tiszta fazonú, egyenes, és szabásvonala követi az alakot. Fontos, hogy a testhez simulás mellett a szögletesség jellemezze például a gallérját, a lekerekített formákat tehát nem árt kerülni, de a túlméretezett kiegészítőket is, így a gombokat, a fodrokat és így tovább. A téli kabát mindig csípő alá érjen, legyen tehát közepesen hosszú, és derékhoz simuló. Színben az örök sláger a fekete, de a sötétlila, a szürke és a csoki-barna is nagyszerű választás lehet, hiszen mindegyik karcsúsít.

Ha szeretnénk egy vastag pulóvert a télre, a bő szabás itt is kerülendő, hiszen teltkarcsúként is lehetünk csinosak és szexik. Ezen felül szoknyát is nyugodtan húzhatunk, de fontos a jó szabásminta, így a magas derekú ceruzaszoknya, amelyet övvel feldobva hordhatunk. Fontos, hogy a téli szoknya ne legyen se túl rövid, se túl hosszú - a térdig érő a legszerencsésebb -, ami derékhoz simuló fazonban, popsinál kicsit elálló legyen, és még jobb, ha fel van sliccelve, így ugyanis alaposan megnyújtja az alakot.

Téli divatötletek teltkarcsú hölgyeknek - 2. kép

Előnyös lehet továbbá, ha egy karcsú, magassarkú csizma mellé - ami szintén elnyújtja az alakot - valamilyen kötött holmit, például kardigánt öltünk magunkra. A bolyhos és vastag termékek persze kerülendők, de egy hosszú kardigán a deréknál megkötve, egy övvel kiegészítve nagyszerű függőleges vonalat alkot majd, ami alaposan megnyújtja alakunkat.

Természetesen télen is sokat tehetünk külsőnk optikai karcsúsításának érdekében néhány trükkös kiegészítővel. A legjobb ezen a téren az öv, amit bármilyen ruhaneműhöz felvehetünk. Előnyös, ha vastagabb övet választunk, ami hangsúlyozza az erősebb vonalakat. Szintén vékonyabbnak láttat minket továbbá egy hosszabb fülbevaló, egy vékony és hosszú sál, netán egy hosszabb nyaklánc, ami különösen hatásos abban az esetben, ha V-kivágású felsőhöz vesszük fel.

Fontos, hogy bár a fekete mindig sláger a teltkarcsú nők körében, azonban ügyeljünk arra, hogy a feketét mindig színes kiegészítőkkel dobjuk fel, azok ugyanis szintén kiemelik alakunk előnyeit, elég csak a fémes, fényes színekre gondolni. Megfelelő trükkökkel akár 5 kilót is letagadhatunk valódi testsúlyunkból, és mindehhez nem kell mást tennünk, csak okosan öltözködnünk!
5 hozzászólás

Sonci

11 éve, 2 hónapja és 20 napja

Jó tanácsok, bár nekem szerencsémre nincs rá szükségem. De ezek a tippek szerintem mindenkinek jók!mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 2 hónapja és 20 napja

nekem a csizmám lapos talpú, mert nem igazán szeretek télen a nagy hóban meg jégen magassarkúban balettozni

válasz erre

moni1294

11 éve, 2 hónapja és 20 napja

Ez a szett nagyon csinos!

válasz erre

Linda

11 éve, 2 hónapja és 20 napja

Így már tudom, hogy mit veszek majd fel hétvégén a randira mosolygó smiley lefaragok picit a kilókból

válasz erre

Gucci

11 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nagyon szeretem a hosszú szárú csizmákat mosolygó smiley meg a fülbevalót

válasz erre