13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tavaszi smink az ADEN termékeivel - teszt

2014. február 23.
3.7191
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Valentin-nap is elmúlt, hamarosan itt a tavasz, a megújulás hónapjai, így érdemes sminkünket is megújítani és kipróbálni izgalmasabb színeket a megszokottaktól eltérően. Legyen szó egy romantikus randiról vagy egy vad buliról, a lényeg a tökéletes és tartós smink. Az ADEN termékei között találhatunk olyan darabokat, melyek segítenek egy fiatalos smink elkészítésében.


Tesztünkben egy folyékony ajak tintáról, egy szuper filces szemhéjtusról, egy háromrészes szemhéjpúderről, egy körömlakkról valamint egy göndörítő szempillaspirálról olvashattok. Kezdjük a sort az ajkakra készített tintával.

Folyékony ajak tinta
A legtöbb nő reggel felrak az ajkaira egy kevés szájfényt vagy rúzst, de mire a munkahelyére beér már nyoma sincs a reggeli sminknek. Erre megoldás az úgynevezett ajak tinta, mely mélyen beszívódik a bőrbe és tartósan rajtamarad. Az ADEN termékei között három színnel találkozunk, tesztünkben a málnás, azaz a 02-es árnyalatot használtuk.

02-es árnyalatú folyékony ajak tinta.

02-es árnyalatú folyékony ajak tinta.


Használatkor érdemes 2-3 rétegben felvinni a folyékony tintát, így tartósabb lesz és az ebédnél sem fog lekerülni a szájról. Hamar beszívódik a bőrbe, ezáltal nem ragad és nem hagy foltot a poharakon vagy éppen csókolózás közben, amit a férfiak különösen szeretnek, hiszen utálják ha rajtuk marad a ragadós szájfény.

Az illata és az íze nem túl kellemes, de mivel hamar felszívódik, így nem is lehet érezni utána. A színe nem fényes, hanem matt, amit egy színtelen vagy egy csillogós szájfénnyel fel lehet dobni, de önmagukban is nagyon szépek.

Mivel lényegében egy tintáról van szó, így sima vízzel, de még szappannal sem fog egykönnyen lejönni, mindenképpen sminklemosót érdemes használni eltávolításnál.

A termék ára: 813,- forint.

Filces szemhéjtus
A szemhéjtusok megjelenése óta egyre több hölgy arcán látható, hogy rosszul használja a tust, ugyanis némelyik ecsettel nagyon nehéz tökéletes és egyenes vonalat húzni. Az ADEN filces tusa egy igazi megmentő, ugyanis a könnyű, 'filc' szerű kozmetikummal nagyon egyszerű szép és íves vonalat húzni a szemnek.

Filces szemhéjtus.

Filces szemhéjtus.


A teszt során ez a termék lett a kedvenc, ugyanis nem csak egyszerű a használata, de tartós is és hamar megszárad, így nem kell tartani attól, hogy elkenődik a smink, vagy felragad a szemhéjra.

A termék ára: 1.017,- forint.

Trió szemhéjpúder
Tesztünkben a 01-es számú színkombinációt használtuk, mellyel akár egy egyszerű füstös sminket is el lehet készíteni.

01-es számú színkombináció a Trió szemhéjpúderből.

01-es számú színkombináció a Trió szemhéjpúderből.


A szemhéjpúdert a tartósság jellemez, ugyanis egy egész estén át tartó izzasztó buliban is megállta a helyét. Nem kenődött el és nem gyűlt össze a ráncokban. A színei enyhén csillámosak, és a három szín nagyon jól kombinálható. A termék apropója abban rejlik, hogy nem csak száraz, de nedves applikátorral is fellehet vinni a színeket a szemhéjra. Száraz ecsettel halványabb színeket lehet elérni, míg nedves ecsettel élénkebb, csillogóbb lesz a smink.

A termék ára: 1.118,- forint.

Göndörítő szempillaspirál
A termékek között egyedül a spirál nem hozta el a kívánt eredményt, ugyanis a göndörítés nem feltűnő. Az ívelt kefe ellenére használatnál nem lett olyan íve a szempillának, mint azt egy göndörítőnél elvárhat az ember. Ezt az egy negatívumot leszámítva a szempillaspirál könnyen használható, lemosható és hamar megszárad.

Göndörítő szempillaspirál.

Göndörítő szempillaspirál.


Nem ragadnak össze a pillák, így kellően szépek maradnak. A spirálok között egy átlagosnak mondható termékről van szó, így ezt a kozmetikumot azon hölgyek számára ajánlanánk, akik nem szeretnek túl sok időt eltölteni a sminkünkkel és kevésbé érdekli őket, hogy mennyire göndörek a pillák.

A termék ára: 1.016,- forint.

Pearly shine körömlakk
Körömlakkok terén többnyire a nők a gyorsan száradósat preferálják a legjobban. Az ADEN 36-os számú lakkja viszonylag hamar megszárad és könnyen felvihető. Kicsit folyékonyabb a többi lakkhoz képest, így elég egy nagyon keveset felvinni a körömre. Ha fedőlakk nélkül alkalmazzuk, akkor körülbelül 3-4 napig tart, majd elkezd lekopni.

36-os számú Pearly shine körömlakk.

36-os számú Pearly shine körömlakk.


Ebben a színben az a jó, hogy más lakkal is kombinálhatjuk, ugyanis nagyon szép, csillogó fényt ad a körömnek, így olyan hatást ad, mintha csillámpor lenne a körmön.

A termék ára: 381,- forint.

Összességében az ADEN termékeiről elmondható, hogy tartósak. Mivel nem luxuskategóriás termékekről van szó, így ne is várjunk el olyan eredményeket, azonban a középkategóriás termékek között megállják helyüket a kozmetikumok. Mivel a sminktermékek kiszerelése nem nagy, így egy kisebb kozmetikai táskában is könnyedén elférnek, bárhova magunkkal tudjuk vinni.

Smink Tipp:
Sose vigyük túlzásba a sminket, ugyanis a túlzott smink elronthatja az arcunk összképét, ráadásul a rengeteg réteg anyag tönkreteszi a bőr szerkezetét.

Az idei trendek az üdeség, az egyszerűség és a minimalizmus jegyeiben telnek. Ezekkel a termékekkel egy egyszerű smink könnyen elkészíthető akár 10 perc alatt. Egy BB krémet követően jöhet a szemhéjpúder, majd a szemhéjtus. Ezt követően kenjük fel a szempillaspirált és végül az ajakfényt, és már indulhatunk is.
8 hozzászólás

Sonci

10 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nem volt szerencsém még a termékeihez de ez a teszt nagyon tetszik. Ki fogom próbálni a szem környékére valókat. Ott még nem találtam meg az igazit.mosolygó smiley

válasz erre

Enci

10 éve, 11 hónapja és 17 napja

De szép az az ajaktinta. Még ilyenről nem is hallottam, de nagyon tetszik! mosolygó smiley Jól néz ki a modell ajkain.

válasz erre

mokus84

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Klassz áruk van, egyáltalán nem drága és úgy veszem ki a tesztből, hogy minőségre nagyon jó!

válasz erre

Minoni

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Mariann írta:
Mit szoktál tőlük venni? mosolygó smiley
A lakkjaikat szoktam legtöbbször de volt már ajakírem is tőlük.

válasz erre

bettike

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nem ismertem, de jó áraik vannak!meglepett smiley Az ajaktinta nagyon jó!!!

válasz erre

Babóca

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Jó kis teszt lett! Tetszik az a tus, és nagyon jó véleménnyel vagytok róla, így lehet megpróbálkozom vele!

válasz erre

Mariann

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Minoni írta:
SZUPER teszt!!! Nagyon tetszik, az egyik kedvenc márkámról!mosolygó smiley
Mit szoktál tőlük venni? mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

SZUPER teszt!!! Nagyon tetszik, az egyik kedvenc márkámról!mosolygó smiley

válasz erre