14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Tavaszi parfüm ajánló

2015. május 06.
2.9631
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Itt a tavasz, csiperegnek a madarak ezzel párhuzamosan mi is friss, virágos és gyümölcsös illatokra vágyunk, az őszi vagy téli fűszeres illatok helyett. Mai cikkünkben mutatunk néhány női és férfi tavaszi parfümöt, melyek felfrissítik lelkünket is.


Színes, vidám illatpár

Az Esprit idén nyáron is új, limitált kiadású nyári illat kollekcióval jelentkezik, mely a Life by Esprit Summer Edition nevet viseli. A kollekció egy friss gyümölcsös férfi illatot és egy virágos-gyümölcsös női illatot tartalmaz. A férfi illat elsőre citrusos jegyeket hordoz magában, majd a fűszerek és a tenger sós illata szabadul fel fejillatként.

Life by Esprit Summer Edition férfiak számára.

Life by Esprit Summer Edition férfiak számára.


A női illat inkább gyümölcsös jegyeket hordoz magában, elsőként a papaya, a mandarin és a grépfrút harmonikus illata szabadul fel, majd jönnek a virágos illatok. A két termék 2.999 forintos áron kaphatóak.

Life by Esprit Summer Edition nők számára.

Life by Esprit Summer Edition nők számára.


Tavaszi uralkodás - Killer Queen's

Katy Perry nem csak csodás énekesnő, de még parfümkreációi is kész művészi alkotások. Legújabb parfümje a Killer Queen's kollekció egyik darabjaként került a piacra, mely a Spring Reign, azaz tavaszi uralkodás címet kapta. A parfüm illata olyan, mint egy friss tavaszi virágcsokoré, egyszerűen isteni, mintha egy illatos réten lennénk.

Csodás üvegcsében Katy Perry illata.

Csodás üvegcsében Katy Perry illata.


A termék tartalmaz még indiai ürömöt, melyet afrodiziákumként tartanak számon. A parfüm üvegjét a szépség, az erő és a lendület inspirálta. Halvány rózsaszínes és varázslatos sokszögű a kis üvegcse, mely egy igazán királyi kupakot kapott. A termék két kiszerelésben is kapható, a 30 ml-es 5.499 forintos áron, míg a 100 ml-es 16.099 forintos áron.

Királynőknek való illat.

Királynőknek való illat.


Aranyló évforduló

David Beckham egyik legsikeresebb parfümje 10. évforduló alkalmából csodás arany kiadásban jelent meg nemrégiben. Az Instinct Gold Edition illat egy igazán elegáns üveget kapott az évforduló alkalmából. Az illat változatlan, finom de mégis dinamikus, friss és férfias.

Aranyba öntött illat David Beckham által.

Aranyba öntött illat David Beckham által.


Friss citrusos illattal kezdődik, majd teret kapnak az aromás illatok, úgy mint a levendula vagy éppen a kardamom. A parfüm 5.499 forintos áron kapható. Kiváló választás férfiaknak, akár ajándékba.

Arany ragyogás

Megjelent Beyoncé legújabb limitált kiadású parfümje, a Sheer Rise. Ez a parfüm a Rise illat egy variánsa, mely idén tavasszal indult hódító útjára. A parfüm kecses és hosszú üvegcséje igazi pezsdítő tavaszi virágos illatot rejt, melyben még a citrusfélék is felbukkannak.

Beyoncé limitált kiadású parfümje.

Beyoncé limitált kiadású parfümje.


Ha egy érzéki, de mégis friss tavaszias parfümre vágysz, akkor Beyoncé Sheer Rise illata lesz a legmegfelelőbb. A termék két kiszerelésben is kapható, a 30 ml-es 5.499 forintos áron, míg a 100 ml-es 16.099 forintos áron.

Merész illat

Ha szereted a friss gyümölcsös illatokat, akkor próbáld ki a Guess Dare Summer parfümjét. Szintén egy limitált kiadású illatról van szó, mely egy nagyon dekoratív és szép üvegcsébe lett bezárva. A csomagolást Lance McGregor tervezte. Igazi fiatalos parfüm, melyben érezni fogjuk az alma, a licsi és a grépfrút édes illatát.

Elegáns Guess felirat.

Elegáns Guess felirat.


A termék két kiszerelésben is kapható, a 30 ml-es 7.299 forintos áron, míg a 50 ml-es 8.899 forintos áron.

Friss, fiatalos Guess Dare Summer parfüm.

Friss, fiatalos Guess Dare Summer parfüm.


őszi vagy téli fűszeres illatok helyett. Mai cikkünkben mutatunk néhány női és férfi tavaszi parfümöt, melyek felfrissítik lelkünket is. '>
7 hozzászólás

csillucs

9 éve, 7 hónapja és 19 napja

A Katy Perry nagyon tetszik meg a Guess. A Guesst alapvetően szeretem, volt már pár belőle. mosolygó smiley David Beckham üveg nagyon Komoly. Tök szép arany.

válasz erre

veruss74

9 éve, 7 hónapja és 27 napja

Mindet megillatoznám mosolygó smiley

válasz erre

Sonci

9 éve, 8 hónapja

Jaj de jó. mosolygó smiley Már vártam a parfüm ajánlótokat. Ezeket meg is lesem holnap ha megyek shoppingolni.

válasz erre

bababum

9 éve, 8 hónapja és 1 napja

Ennyi parfüm közül nagyon nehéz választani. mosolygó smiley De a David Beckham jól néz ki nagyon. Lehet beszerzem páromnak, úgyis most lesz a névnapja.

válasz erre

Sandy

9 éve, 8 hónapja és 1 napja

Nekem pont ez a Guess van most és egyszerűen imádom. mosolygó smiley Még kuponnal vettem és elég jó áron. Nekem ez a tökéletes nyári parfüm. Már csak azt bánom, hogy nem a nagyobb kiszerelést vettem.

válasz erre

becky

9 éve, 8 hónapja és 1 napja

Katy Perry-é nagyon tetszik. Már csak az üvege miatt be fogom szerezni. mosolygó smiley Páromnak viszont Espritet fogok venni, mert azt alapból is szereti.

válasz erre

Carrie

9 éve, 8 hónapja és 1 napja

KB mindegyik kellene! röhögő smiley Katy Perry-ből már van egy, azt nagyon szeretem. Imádom az üvegjét.

válasz erre