13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tavaszi kollekciók érkeznek

2014. január 21.
2.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A héten debütáltak a Magenta és a Springfield 2014-es tavaszi kollekciói, melyben a bohémság és a vidámság mellett a különböző anyagok kombinálása is feltűnő.

A Magenta ruhakollekcióját elsősorban a modernség és a sokszínűség jellemzi.

A három dimenziós szövetek kötött textíliákkal való kombinálása egy igazán dinamikus hatást kölcsönöznek az aktuális outfiteknek. A nemzetközi trendeknek megfelelően a kampányfotókon és a kollekción is megjelenik a vintage hangulat.


Magenta 2014. tavasz

Magenta 2014. tavasz


Dankó Ágnes, a kollekció megálmodója és tervezője elmondta:

A legújabb trendeket szem előtt tartva a bővebb "A" vonalú fazonok előtérbe kerülnek, ugyanakkor - mint minden szezonban - a kollekciót végigkíséri a nőies, szexi vonal. A tavaszi színek vidám játéka melegséget, jókedvet kölcsönöznek. Fő színekként a limone, a púder, a neon korál és a gipsz jelennek meg.


Springfield 2014. tavasz

Springfield 2014. tavasz


A Springfield tavaszi ruhái között három stílus kapott helyet: a New Rustic, az Urban Traveller és a Navy Bloom. A New Rustic darabjai között olyan különleges etnikai hatású ruhák vannak, melyek remek kontrasztot képesek adni a sötét színű ruhadaraboknak. A rojtos kiegészítők pedig izgalmas hangulatot varázsolnak öltözködésünkbe.

Az Urban Traveller ruhákat - ahogy az elnevezés is sugallja - olyan emberek számára tervezték, akik imádnak utazni, és ehhez megfelelően kényelmes, de nőies darabokat szeretnek felvenni. A farmer alapdarabnak számít, emellett pedig az oversize pulcsik is helyet kaptak a kollekcióban.

Végül a Navy Bloomot azok számára alkották meg, akik a vidám, virágos, városi hangulatú darabokat részesítik előnyben. A pöttyöstől kezdve a matrózcsíkokon át mindenféle mintázatú póló, ruha, szoknya és kiegészítő ott lesz tavasszal a polcokon a stílus kedvelői számára.