9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Tavaszi beauty újdonságok a The Body Shop-tól

2020. március 29.
15.8321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben a szerkesztőségünkbe is megérkeztek a márka legújabb tavaszi újdonságai, melyeket most be is mutatunk Nektek és elárulunk néhány tapasztalatot róluk, hiszen már néhány hete használjuk őket. Első sorban arcápolási termékek érkeztek, de egy isteni finom illatú különleges fürdő smoothie is érkezett.


Banános Fürdő Smoothie

A The Body Shop minden évben igyekszik újabb és újabb termékekkel, kollekciókkal megörvendezni vásárlóit. Idén tavasszal egy különleges smoothie állagú tusfürdőt dobott a piacra több illatban is. Hozzánk a banános jutott, mely egy vegán fürdő termék, aminek egyszerűen mesés illata van, továbbá a a keverék gondoskodik a húzódó és száraz bőr ápolásáról. Nem kell belőle sokat magunkra tenni, nagyon jó, krémes állaga van.

Tavaszi beauty újdonságok a The Body Shop-tól - 2. kép

A termék egyik különlegessége, hogy olyan banánokból készítik, melyek nem elég tökéletesek az élelmiszeripar számára, és csak kidobnák őket. A banán mellett tartalmaz még organikus kókuszolajat és avokádóolajat is, így a bőr puha és táplált lesz. A fürdő smoothie kapható még mangós, körtés és bogyós illatokban is.

Kendermagolajos intenzíven hidratáló éjszakai arcmaszk

A kendermagolajos termékcsalád már régóta elérhető a márkánál, mely most egy újabb taggal bővült, méghozzá egy éjszakai arcmaszkkal. Az intenzíven hidratáló arcmaszkot lefekvés előtt kell vékony rétegben felkenni arcunkra, majd néhány perc alatt beszívódik és egész éjjel, sőt 72 órán keresztül folyamatosan hidratálja a bőrt. Az arcmaszk mélyen hidratálja a bőrt, reggel pedig csak a felesleget érdemes lemosni az arcunkról.

Tavaszi beauty újdonságok a The Body Shop-tól - 3. kép

Nagyon simává válik az arcbőr a használat után, azonban elég intenzív illata van, így aki nem kedveli az erős illatokat, annak nem érdemes éjszakára felkennie a maszkot, helyette érdemes inkább nappal, nagyobb mennyiséget tenni az arcra, 20 percet hatni hagyni, majd lemosni a felesleget.

Drops Of Youth fiatalságmegőrző szérum

A Drops Of Youth termékcsalád nem újdonság, ahogy a szérum sem, azonban most megújult és az új formulának köszönhetően még több antioxidánssal és növényi erővel gazdagítva ápol és védelmez. A sűrű, gél állagú szérumot nagyon könnyen fel lehet vinni az arcbőrre, nem folyik le és szinte azonnal be is szívódik a bőrbe. Néhány pillanat alatt érezni lehet a frissítő hatását a bőrön. Szintén az új formulának köszönhetően a káros környezeti hatásoktól is megóvja arcunkat.

Tavaszi beauty újdonságok a The Body Shop-tól - 4. kép

A 99%-ban természetes eredetű összetevőkből készült szérum minden bőrtípusra ajánlott, nem zsírosítja vagy éppen szárítja az arcbőrt, sokkal inkább nyugtató és frissítő hatást nyújt.

Ebben a rövid videóban pedig közelebbről is megnézheted a termékeket:

2 hozzászólás

eperjam

4 éve, 4 hónapja és 25 napja

Az a fürdő smoothie engem is érdekel. Huu a Hemp családnak nagyon erőteljes az illata, nekem túl férfias.

válasz erre

kalifa

4 éve, 4 hónapja és 25 napja

Az a fürdő smoothie jól hangzik. mosolygó smiley

válasz erre