13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tavaszi beauty újdonságok

2019. február 07.
14.9301
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár még javában tombol a tél, a szépségipari márkák nem tétlenkednek és sorra dobják piacra tavaszi újdonságaikat. Mai cikkünkben megismerheted a Lush, a The Body Shop és a Max Factor legújabb termékeit, melyek közül biztosan lesz olyan, ami elnyeri majd a tetszésedet.


Lush Makeup újdonságok

A természetes összetevőiről híres márka nemrégiben a sminkek terén is erősíteni kezdett, ugyanis megalkották a Trix Sticks - multifunkciós korrektorokat. A 100%-ig vegán korrektorok 10 árnyalatban kaphatóak, melyekkel nem csak a bőrhibákat fedheted el, hanem akár kontúrozni is tudod arcodat. A termékek sheavajat és kókuszolajat tartalmaznak, melyek nem szárítják ki a bőrt használat közben.

Ebben a rövid videóban megnézheted, hogyan használhatod a Trix Sticks korrektorokat:



Max Factor arcápolási újdonságok

A mesterek kozmetikuma négy újdonsággal bővíti termékskáláját, melyek között találunk egy korrektort, egy alapozót, egy primert és egy folyékony highlightert. A Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer segít előkészíteni az arcbőrt. Olajmentes formulájának köszönhetően a zsíros arcbőrrel rendelkezők is bátran használhatják, emellett glicerintartalma hidratálja a bőrt. Az új Max Factor Radiant Lift Korrektor a szem alatti karikák eltüntetéseben kiváló, ugyanis fényvisszaverő porokat tartalmaz, melyek ragyogóbbá teszik a tekintetet.

Tavaszi beauty újdonságok - 2. kép

A ragyogásból sosem elég, ezért az új Miracle Glow Folyékony Highlighter ragyogó arcbőrt biztosít, mely a fényvisszaverő pigmeteknek köszönhető. Praktikus pumpás kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható. Az új Max Factor Radiant Lift Alapozó hosszantartó fedést biztosít, miközben a hialuronsav komplex hidratálja a bőrt. Emellett az apró ráncokat is feltölti a bőrsimító mikro-gyöngyök segítségével. Az alapozó 30-as faktorszámú fényvédőt tartalmaz.

The Body Shop újdonságok

Idén tavasszal a márka egy új limitált kiadású termékcsaláddal rukkolt elő, a Cactus Blossom kollekcióval, melyet a kaktuszvirág jellegzetes gyümölcsös, friss, virágos illatjegyei teszik olyan különlegessé. A kollekcióban megtalálható a kézmosó szappan, tusfürdő, testradír, testvaj és testjoghurt is. A testvaj 100%-ig vegán, kellemes textúrájának köszönhetően hamar beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet, csupán a kaktuszvirág frissítő illatát.

Tavaszi beauty újdonságok - 3. kép

A testradír egyik tápláló alapanyaga a Közösségi Kereskedelemből származó etióp méz, míg a benne lévő radírozószemcsék egyszerű málnamagok és kovasav keverékből áll. A kaktuszvirágos kollekción kívül még egy szuper termék kerül hamarosan a boltok polcaira, méghozzá a 100%-os természetes Közösségi kereskedelemből származó ghánai sheavaj. A sheavaj rengeteg The Body Shop termékben fellelhető, de most külön is megvásárolhatod, amit aztán felhasználhatsz a hajad ápolására, a bőröd ápolására vagy az arcod és ajkaid ápolására is. A sűrű sheavaj nagyon tápláló még a legszárazabb bőrt is simává varázsolja.

Tavaszi beauty újdonságok - 4. kép

3 hozzászólás

Mariann

5 éve, 6 hónapja

Edit90 írta:
Ez a sheavaj felkeltette az érdeklődésemet. Lehet már kapni?
Igen, már lehet kapni. mosolygó smiley De hajrá nem ajánlom nehéz kimosni. Inkább bőrre kiváló.

válasz erre

EszterSzabadkai

5 éve, 6 hónapja és 27 napja

Huu megint nagyon jó kis termékek jönnek.

válasz erre

Edit90

5 éve, 6 hónapja és 27 napja

Ez a sheavaj felkeltette az érdeklődésemet. Lehet már kapni?

válasz erre