2019. június 20., csütörtök • Rafael

Szilveszteri outfitek

Mariann , 2018. december 30.
Holnap itt a szilveszter, sokan indulunk házibuliba vagy valamilyen újévi buliba, ahová bizony fel kell öltözni, így ebben a rövid kis cikkben mutatunk néhány szuper outfitet, amiben biztosan Te is tündökölni fogsz.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Flitterek, glitterek minden mennyiségben

A szilveszteri csillogás visszaköszönhet a ruhadarabokon is, így például érdemes valamilyen flitteres, csillogó ruhadarabot felvenni. Akár egy szép ruhát, amit telt idomokkal megáldott nők is bátran viselhetnek, de ha nem szeretnél nagyon feltűnő lenni, akkor kiegészítőiden legyen valami kis csillogás, például a táskádon, cipődön vagy éppen a blézereden.

Szilveszteri outfitek - 2. kép

Fontos szem előtt tartani, hogy ne essünk túlzásokba, ha például csillogó ruhát veszünk fel, akkor a kiegészítők legyenek kicsit visszafogottabbak. Érdemes arra is gondolni, hogy lehetőleg kényelmes lábbelit vegyünk fel, amiben egész éjszaka táncolhatunk és nem fog megfájdulni a lábunk. A tornacipőt is jól össze lehet párosítani egy csillogó elegáns ruhával.

Szilveszteri outfitek - 3. kép

Elegáns, visszafogott

Amennyiben nem vagy híve a csillogó daraboknak, úgy válassz inkább egyszerű ruhadarabokat, de egy kis csavart mindegyikbe csempészhetsz, így igazán különleges lehetsz ezen a felejthetetlen estén. Ezekhez sosem szabad túl nagy táskákat választani, inkább kicsi, praktikus darabokat válasszunk, amiben a legfontosabb dolgok elférnek: telefon, rúzs, lakáskulcs, bankkártya, némi készpénz és a legfontosabb iratok.

Szilveszteri outfitek - 4. kép

De bármit is vegyünk fel ezen az estén az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, és búcsúztassuk úgy az óévet, hogy ne bánjuk meg semmit.

Szilveszteri outfitek - 5. kép


Szilveszteri outfitek - 6. kép


Szilveszteri outfitek - 7. kép


Szilveszteri outfitek - 8. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!