13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Sandra Bullock is azt a kencét használja, ami újszülöttek fitymájából készül!

2018. március 23.
13.9221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Évek óta lappang egy őrült pletyka a hollywoodi színésznők kapcsán egy olyan kozmetikumról, amit sokan csak péniszkrémnek hívnak, mert állaga és szaga is az ondóéhoz hasonlít, a Women's Health újságírói azonban nemrégiben utánajártak annak, hogy mi is áll a különleges kence hátterében.

Az említett lap ugyanis utánajárt a készítménynek, amit Cate Blanchett és Sandra Bullock is szívesen használ, sőt ők voltak azok, akik legutóbb ezt a szert nevezték meg fiatalságuk forrásának, lévén a két színésznő valóban letagadhatna vagy 20 évet a korából.

Mint az újságírók a kozmetikum honlapján rábukkantak, a különleges krémnek nem véletlenül van furcsa szaga és neve, lévén koreai újszülöttek frissen levágott fitymájából készül, méghozzá azért, mert ezzel olyan őssejteket keverhetnek a készítménybe, amely képes beindítani a bőr kollagén és elasztin termelését.

Hiába elképesztően bizarr, a kérdéses készítményt jóváhagyta az amerikai gyógyszer-felügyelet is, aki azonban részt akar venni egy kezelésen, jobb ha felköti a nadrágját, a kukikenőcsöt ugyanis több mint 200 ezer forintért fecskendezik be az arcbőrbe.