2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

Sandra Bullock is azt a kencét használja, ami újszülöttek fitymájából készül!

Brauny , 2018. március 23.
Évek óta lappang egy őrült pletyka a hollywoodi színésznők kapcsán egy olyan kozmetikumról, amit sokan csak péniszkrémnek hívnak, mert állaga és szaga is az ondóéhoz hasonlít, a Women's Health újságírói azonban nemrégiben utánajártak annak, hogy mi is áll a különleges kence hátterében.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az említett lap ugyanis utánajárt a készítménynek, amit Cate Blanchett és Sandra Bullock is szívesen használ, sőt ők voltak azok, akik legutóbb ezt a szert nevezték meg fiatalságuk forrásának, lévén a két színésznő valóban letagadhatna vagy 20 évet a korából.

Mint az újságírók a kozmetikum honlapján rábukkantak, a különleges krémnek nem véletlenül van furcsa szaga és neve, lévén koreai újszülöttek frissen levágott fitymájából készül, méghozzá azért, mert ezzel olyan őssejteket keverhetnek a készítménybe, amely képes beindítani a bőr kollagén és elasztin termelését.

Hiába elképesztően bizarr, a kérdéses készítményt jóváhagyta az amerikai gyógyszer-felügyelet is, aki azonban részt akar venni egy kezelésen, jobb ha felköti a nadrágját, a kukikenőcsöt ugyanis több mint 200 ezer forintért fecskendezik be az arcbőrbe.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!