11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Őszi parfümök a Lush polcairól

Mariann , 2020. október 12.
Ahogy beköszönt a hideg időjárás, az ember kedves is teljesen megváltozik, sokkal bújósabbá válik és teljesen más illatokat részesít előnyben. Ahogy a lakásban, úgy magunkon is inkább a fűszeresebb illatokat kedveljük, melyhez most mutatunk néhány szuper darabot.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Lush Cosmeticsnál minden parfümöt kézzel készítenek el és lehetőség szerint természetes összetevőket, például kiváló minőségű illóolajokat és különleges aromákat használnak a parfümökhöz. Az összes illóolajat közvetlenül megbízható beszállítóktól vásárolják. További érdekesség, hogy a vállalat gendersemleges parfümöket készít, valamint a hagyományos parfümök mellett, szilárd változatok is elérhetőek.

All Good Things

Ez a parfüm olyan, mint egy keserédes búcsúcsók. Gazdag, érzéki és füstös illatok keverednek. Egyszerre keserű és édes, mely köszönhető a termékben található cédrusfaolajnak, tonkababkivonatnak és borókaolajnak. Nőknek és férfiaknak is tökéletes választás ez a fűszeres parfüm az őszi, téli időszakra.

A parfüm elérhető 30 ml-es és 100 ml-es változatban is.

Őszi parfümök a Lush polcairól - 2. kép

Two More Hearts

Ez a parfüm az édes csábítás. A kellemes vanília, a romantikus rózsa és az érzéki jázmin illatjegyek keverednek. Viselője igazán rejtélyessé válik. A termékben megtalálható a rózsaabszolút, a jázminabszolút, az ylan ylang olaj és a szantálfaolaj. Szintén nagyszerű választás akár nőknek, akár férfiaknak.

A parfüm elérhető 30 ml-es és 100 ml-es változatban is.
 
2 hozzászólás

Babóca • Messiás #2 • 6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Jó kis parfümök lehetnek. Imádom az ilyeneket.

Zita.Péter • Überbrutál #1 • 6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Érdekes én annyira nem bírom a nehéz, fűszeres illatokat mindig megfájdul tőle a fejem. De a könnyedebb illatokat kedvelem.