12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Őszi parfümök a Lush polcairól

2020. október 12.
34.1361
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ahogy beköszönt a hideg időjárás, az ember kedves is teljesen megváltozik, sokkal bújósabbá válik és teljesen más illatokat részesít előnyben. Ahogy a lakásban, úgy magunkon is inkább a fűszeresebb illatokat kedveljük, melyhez most mutatunk néhány szuper darabot.


A Lush Cosmeticsnál minden parfümöt kézzel készítenek el és lehetőség szerint természetes összetevőket, például kiváló minőségű illóolajokat és különleges aromákat használnak a parfümökhöz. Az összes illóolajat közvetlenül megbízható beszállítóktól vásárolják. További érdekesség, hogy a vállalat gendersemleges parfümöket készít, valamint a hagyományos parfümök mellett, szilárd változatok is elérhetőek.

All Good Things

Ez a parfüm olyan, mint egy keserédes búcsúcsók. Gazdag, érzéki és füstös illatok keverednek. Egyszerre keserű és édes, mely köszönhető a termékben található cédrusfaolajnak, tonkababkivonatnak és borókaolajnak. Nőknek és férfiaknak is tökéletes választás ez a fűszeres parfüm az őszi, téli időszakra.

A parfüm elérhető 30 ml-es és 100 ml-es változatban is.

Őszi parfümök a Lush polcairól - 2. kép

Two More Hearts

Ez a parfüm az édes csábítás. A kellemes vanília, a romantikus rózsa és az érzéki jázmin illatjegyek keverednek. Viselője igazán rejtélyessé válik. A termékben megtalálható a rózsaabszolút, a jázminabszolút, az ylan ylang olaj és a szantálfaolaj. Szintén nagyszerű választás akár nőknek, akár férfiaknak.

A parfüm elérhető 30 ml-es és 100 ml-es változatban is.
2 hozzászólás

Babóca

3 éve, 9 hónapja és 2 napja

Jó kis parfümök lehetnek. mosolygó smiley Imádom az ilyeneket.

válasz erre

Zita.Péter

3 éve, 9 hónapja és 2 napja

Érdekes én annyira nem bírom a nehéz, fűszeres illatokat mindig megfájdul tőle a fejem. De a könnyedebb illatokat kedvelem.

válasz erre