9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois

2016. augusztus 08.
5.0521
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár már alig egy hónap van a nyárból, mégis rengeteg sminkújdonsággal találkozhatunk a drogériák állványain, ráadásul már a nyári akciók is elindultak, így nagyon olcsón tudsz lecsapni szuper termékekre. Mai cikkünkben megmutatjuk a legjobb és legújabb nyári sminktermékeket, melyek már elérhetőek a drogériákban.


essence - lights of orient

A márka a keleties szépségeket hozta el idén nyáron a "lights of orient" trendkiadással, mely elrepít az 1001 éjszaka világába. A keleties világban a mélyfekete tusvonalak és az arany színárnyalatok a jellemzőek, így ennek a trendkiadásnak is a domináns színei főként a meleg árnyalatok, a bronzos, krémes és aranyló színek. Nem csak a színek keletiesek, de a csomagolás is, melyen keleties minták találhatóak.

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois - 2. kép

A trendkiadás tartalmaz egy gyönyörű szemhéjpúder palettát, mely hat meleg színből áll, valamint egy kétvégű applikátorból és egy beépített tükörrel. A paletta mellett mágikus szemhéjtust is található a kollekcióban, mely filces applikátorral van ellátva a precízebb vonalak meghúzása érdekében. Sötétebb pirosas árnyalatokban érhetőek el a lights of orient matt ajakrúzsok, elegáns vékony stick kivitelben.

Két árnyalatban is elérhető a kollekció bronzosítója, mely nyáron szinte elengedhetetlen egy tökéletes smink elkészítéséhez. A bronzosító tartalmaz egy matt púdert és egy csillogó aranyló bronzert is, melyeket akár össze is keverhet az ember. Emellett még kapható egy stickes highlighter és egy gyönyörű pirosító is.

Catrice - Sound of Silence

A homokos sivatag képe inspirálta a márka legújabb trendkiadását, mely már elérhető a drogériákban. A kollekciót a bézs-barna, a lila-mályva és az arany csillogása jellemzi. A trendkiadás egyik legjobb terméke a folyékony csillám, melyet magában is lehet használni, de akár alapozóval összekeverve is alkalmazható vagy highlighterként. Gyönyörű csillogást biztosít az aranybarna bőrnek.

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois - 3. kép

A Sound of Silence egy igen praktikus pirosító és bronzer duót is tartalmaz, hogy az arcbőr frissnek és üdének hasson a nyári hónapokban. Természetesen az ajkakat sem szabad kihagyni az aranyló csillogásból, erre tökéletes az arany ajakfény, mely egy pink fedésű ajakrúzs, aminek a belsejében egy aranyló rész található.

A szemek terén két termék is helyet kapott: a zselés szemceruza és a szemhéjpúder toll. A zselés szemceruza egy intenzív, arany színű és metál hatású szemceruza, amivel tökéletes ki lehet emelni a szem körvonalait. Míg a szemhéjpúder toll egy szivacsos applikátorral ellátott toll, amivel a krémes textúrájú púdert lehet felvinni. Három árnyalatban kapható.

Bourjois

A márka rengeteg újdonsággal van jelen a boltokban, többek között a Smoky Stories négyes szemhéjpúder palettával, mely több árnyalatban is elérhető. A paletta négy egymással harmonikus színt tartalmaz, köztük egy fényes árnyalattal, melyet highlighterként is alkalmazhatunk. A szemeknél maradva érdemes kipróbálni a Bourjois Volume Glamour szempillaspirált, melytől hihetetlenül íveltek lesznek a pillák, ráadásul extra hosszú tartósságot ígér.

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois - 4. kép

Az arcra áttérve máris itt egy szuper alapozó, mely 30-as faktorszámú napvédőt és ragyogást fokozó pigmenteket is tartalmaz. A CITY Radiance alapozó úgynevezett ragyogást biztosító complex-el rendelkezik, amitől a bőr sokkal üdébbnek és ragyogóbbnak hat. A Silk Edition kompakt púder egy igen praktikus csomagolást kapott, ugyanis hatalmas tükörrel rendelkezik, ráadásul a tükröt el is forgathatjuk szinte bármerre. A púderhez egy szivacsos applikátor is tartozik, mellyel könnyedén felvihető a kőpúder.

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois - 5. kép

Az ajkakra három csodás terméket is talál az ember, köztük a Rouge Edition kétféle ajaktermékével: a Souffle de Velvet és a Velvet. Mindkét termék folyékony állagú tartós ajakrúzs, akár 24 órás tartósságot is ígér. Könnyen felkenhető a kényelmes applikátor segítségével, nem szárítja az ajkakat. Több árnyalatban elérhető. A harmadik ajaktermék a Rouge Edition, mely már egy klasszikus rúzs, ami hihetetlenül pigmentált színekből áll, vibrálóak és tartósak is.

Nyári sminkújdonságok - essence, Catrice, Bourjois - 6. kép

3 hozzászólás

Sandy

8 éve, 4 hónapja és 9 napja

Wow de jól néznek ki. mosolygó smiley Szeretem a trendkiadásokat, olyan jól néznek ki.

válasz erre

blondi

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

essence nagyon jó és olcsó is, ezt az utolsót nem ismerem

válasz erre

zitucska

8 éve, 4 hónapja és 10 napja

Jó kis termékek. mosolygó smiley Essence és catricet szeretem.

válasz erre