2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Nagy nyári szőrtelenítés - teszt

Mariann , 2015. július 18.
Amint beköszön a jó idő, egyből előkerülnek a gardrób mélyéről a kisebbnél kisebb szoknyák és shortok, ezzel együtt pedig a szőrtelenítési kozmetikumok is előtérbe helyeződnek. Vannak akik szakemberekre bízzák a szőr eltávolítását, de sokan folyamodnak otthoni eszközökhöz. Mai cikkünkben két terméket is mutatunk, melyek segítségül lehetnek az otthoni fürdőszobában.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Veet idén nyáron egy új termékcsaláddal rukkolt elő a nyári időszakra, mely a Veet Natural Inspirations nevet viseli. A termékeket a természet inspirálta, ugyanis közel 90%-ban természetes eredetű anyagokat tartalmaznak, valamint értékes olajokat. A termékcsalád tartalmaz szőrtelenítő krémet, hideg gyantaszalagokat, elektromos gyantázó patront és meleggyantát is. A cikkben két terméket mutatnánk be részletesebben, köztük a szőrtelenítő krémet és a hideg gyantaszalagokat.

Veet Natural Inspirations Szőrtelenítő krém
Az otthoni szőrtelenítés egyik legkíméletesebb és leggyorsabb módja a szőrtelenítő krémek használata. Az új Veet krém szőlőmagolajat tartalmaz, mely bőrpuhító hatással bír és nem szárítja a bőrt. A krém használata egyszerű és valóban eltávolítja könnyedén a kisebb szőrszálakat is. Azonban sajnos a tartóssága nem a legjobb, ugyanis 1-2 nap múlva ismét érezzük és látjuk az apró szőrszálakat.

Veet Natural Inspirations Szőrtelenítő krém

Veet Natural Inspirations Szőrtelenítő krém


Ezt leginkább akkor ajánljuk, ha éppen randira készülünk és sietni kell a szőrtelenítéssel. Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, nem irritálja a bőrt.

Ezzel a spatulával könnyedén felvihető a krém

Ezzel a spatulával könnyedén felvihető a krém


Veet Natural Inspirations Használatra kész hideg gyantaszalagok
A gyantázás mindig egy kicsit fájdalmasabb szőrtelenítési eljárás, azonban tartósabb is. Az új Veet hideg gyantaszalagokkal gyorsan és hatékonyan eltávolíthatjuk nem kívánt szőrszálainkat, csupán kezünkkel kicsit felmelegítjük a szalagokat, feltesszük a lábunkra és egy gyors mozdulattal lehúzzuk. A termék nem 100%-ban távolította el a szőrszálakat, a kisebbek sajnos ott maradtak a helyükön.

Veet Natural Inspirations Használatra kész hideg gyantaszalagok

Veet Natural Inspirations Használatra kész hideg gyantaszalagok


Tartóssága sokkal jobb, mint a szőrtelenítő krémé, köszönhetően annak, hogy gyökerestől távolítja el a szőrszálakat. A termék fenyőgyantát és természetes Aloe Vera-t tartalmaz, így kevésbé szárítja a bőrt használatot követően.

Ezekkel a termékekkel kicsit könnyebb a makacs szőrszálak eltávolítása, de hamarosan mutatunk egy ennél is jobb terméket.
 
5 hozzászólás

Babóca • Messiás #5 • 3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Én borotvát szoktam használni, de próbálok áttérni valami másra.

Sandy • Messiás #4 • 3 éve, 10 hónapja és 25 napja

A krém nagyon nem jó. Nekem sose jött be, plusz büdös is.

leoni • Messiás #3 • 3 éve, 10 hónapja és 25 napja

Pedig a hideggyanta nekem beválik. Ezek szerint ez az új nem az igazi.

csillucs • Nagymester #2 • 3 éve, 10 hónapja és 25 napja

Nekem egy régi epilátorom van, azzal szoktam leszedni. Bár már cserére szorul.

zitucska • Überbrutál #1 • 3 éve, 10 hónapja és 25 napja

Krémet már használtam de nagyon nem jött be. A hideggyanták nem rosszak.