12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megújult színekkel tér vissza a Fjällräven Greenland kollekciója

2018. február 19.
7.2681
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
50 év után tér vissza újragondolva és felfrissítve a márka egyik ikonikusnak számító Greenland outdoor kollekciója. Korszerű, környezetbarát és innovatív technológiákkal felvértezve teszi újból elérhetővé a vásárlók számára, ráadásul a színek terén is teljesen megújult a termékcsalád.


Pontosan fél évszázada, egy grönlandi sarkvidéki expedíció után dobta piacra először az iparban úttörőnek számító Greenland Jacket túrakabátot a márka. A legkülönbözőbb időjárási körülmények között is használható kabát gyorsan a túrázók kedvence lett, ráadásul a lemosható Greenland Wax-nak köszönhetően bármikor és bárhol víztaszító réteget vihettek fel rá a vásárlók. Ezeket a hagyományokat eleveníti fel az új Greenland Updated kollekció, melynek darabjai a saját gyártású, környezetbarát G-1000 Eco anyagból készültek.

Megújult színekkel tér vissza a Fjällräven Greenland kollekciója - 2. kép


A Fjällräven a környezettudatosság szellemében úgy döntött, hogy PFC-mentes impregnálást választják a kollekció termékeinél, így a méhviaszból és paraffinból készült Greenland Wax viasztömböt használva bármikor környezetbarát módon impregnálhatók a ruházatok. A kollekció többféle ruházatot is tartalmaz, köztük kényelmes és meleg kabátokat, nadrágokat, szoknyákat és praktikus hátizsákokat is. A kollekció színei a grönlandi házak színvilágát tükrözik, így megjelenik a sárga, a kék, a zöld és a piros árnyalatok.

Megújult színekkel tér vissza a Fjällräven Greenland kollekciója - 3. kép


Megújult színekkel tér vissza a Fjällräven Greenland kollekciója - 4. kép


Megújult színekkel tér vissza a Fjällräven Greenland kollekciója - 5. kép

2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 7 hónapja és 16 napja

Egészen jók, főleg a táskák.

válasz erre

zsebibaba

6 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nem semmi ez a wax.

válasz erre