14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megnyitotta kapuit a főváros első privát fürdőgyógyászati centruma

2018. november 25.
21.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben nyitotta meg kapuit a Duna partján lévő megújult Danubius Hotel Heliában az első privát fürdőgyógyászati központ, ahol a fürdőgyógyászati fizioterápiás kezelések széles spektrumával minden felmerülő mozgásszervi problémára megoldást kínál.

A szálloda a SmileyMed gyógyászati központtal együttműködve kínál komplex, személyre szabott megoldásokat, hiszen szerintük minden egyes vendég egyedi eset.

A centrumot a szakértelem mellett a családias légkör és a rugalmasság jellemzi, itt minden a páciensről szól. Molnár Ágnes, vezető gyógytornász elmondta:

Úgy teremtünk könnyed, elfogadó és vidám hangulatot a gyógyuláshoz a betegeink számára, hogy olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik a hivatásukban megtalálják az örömüket, szívesen tanulnak és képzik magukat, mert szeretik, amit csinálnak. Emiatt folyamatosan közösen fejlődünk, tudjuk követni a nemzetközi kutatásokat, legújabb trendeket, megtaláljuk az újításokat. Minden pillanatban a legtöbbet és legjobbat hozzuk ki magunkból, és ezáltal a betegeinkből is.

Legyen szó megelőzésről, gyógyulásról, rehabilitációról vagy sportba való visszatérésről - a gyógykezeléstől a fitnesz edzésig és wellness kezelésekig minden szolgáltatás elérhető. Olyan szolgáltatásokat vehetünk igénybe, mint például:
a Maitland-terápia
nyirokmasszázs
parafango
kineziotapeing
elektroterápia,
víz alatti torna
terhes torna
stresszoldás.

Emellett a szálloda egy minden igényt kielégítő Spa részleggel is rendelkezik, ahol az ember kipihenheti a mindennapos fáradalmakat.