2018. április 26., csütörtök • Ervin

Megnyílt az első hazai Ziaja Neked üzlet

Mariann , 2017. június 25.
Nemrégiben nyílt meg ünnepélyes keretek között az első hazai Ziaja Neked üzlet a Campona áruházban. A boltban több mint 400 Ziaja termék található, de folyamatosan frissül és bővül a kínálat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Immáron 8 éve van jelen a hazai hipermarketekben és drogériákban a márka, de mostantól dedikált üzletben is vásárolhatunk a Ziajában. A Ziaja-márka innovatív, jó minőségű és újszerű kozmetikumai gyógyszerészeti szaktudás alapján a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. Több mint 3000 aktív összetevőt használnak a termékek gyártása során.

A legnépszerűbb termékcsaládok: az Olívaolaj-, a Kakaóvaj-, a Kókusz-, valamint a Kecsketej- és a Narancsvaj-termékcsaládok. 2017-es nyár újdonsága, az innovatív kakaóvajas barnulást segítő spray, használatával gyorsabban érhető el a ragyogó barna bőr. Természetes kakaóvaj és e-vitamin tartalmának köszönhetően ápolja és megakadályozza a bőr túlzott vízvesztését.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!