11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Megnyílt a CND Nail Lounge márkaboltja

2016. november 09.
9.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy impozáns márkaboltot nyitott Budapest belvárosában az amerikai CND professzionális körömlakk gyártó cég, akik hazai nagykövetüknek a kiváló énekesnőt, Tóth Verát választották.

Vera számára a körömápolás igazi rituálé, ezért is örült nagyon a márka felkérésének.

A belvárosi Ó utca 6. szám alatt nyílt meg a CND több mint 300 négyzetméteres bemutató-oktató terme, ahol több száz körömlakk közül lehet válogatni. A cég zászlósterméke a Shellac is megtalálható, mely a természetes köröm sérülése nélkül 14+ napig fenn marad a körmökön. De egy új termékcsaláddal is bővült a a márka választéka, méghozzá a Vinylux-al.

Vera elmesélte, milyen színeket kedvel a körmein:

A nagyon kihívó színekkel nem vagyok annyira jóban, inkább a konzervatívabb körömlakkokat kedvelem, úgy érzem, ezek tükröznek engem igazán. Évszak- és hangulatfüggő, hogy milyen lakkot viselek, nyáron szeretem az intenzívebb, matt árnyalatokat, télen akár egy csillogósat is felkenek, ha olyan kedvem van. Imádom a halvány rózsaszínt, ugyanakkor nagy kedvencem a piros, ami egy igazán vadító, nőies szín. Mindenképp arra törekszem, hogy egy körömlakk praktikus legyen, tudjam a színpadon is viselni, de tetsszen a hétköznapi életben is. Persze, ha tematikus estre megyek és például a fellépés megkívánja a zöld színt, akkor arra a néhány órára zöldek lesznek a körmeim, de ha lejöttem a színpadról, azonnal le is mosom, mert ezt az árnyalatot nem tudom elképzelni magamon. A zöld divatos szín, de én sosem a divat szerint öltözök, sminkelek, hanem egyénre szabottan, azt hordom, ami jól áll, amiben igazán önmagam lehetek.