2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

Megérkeztek az essence tavaszi újdonságai

Mariann , 2018. április 04.
Most már tényleg megérkezett hozzánk is a tavasz, így itt az idő, hogy lecseréljük a ruhatárunkat, valamint a sminkjeinket. Az első napsugarak megjelenése egyet jelent a virágok és a természet ébredésével, ilyenkor sokkal bátrabbak vagyunk a színek terén. A márka idén is több trendkiadással jelentkezik a tavaszi hónapokra.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Elsőként érkezik nemsokára a "glow like a mermaid" trendkiadás, mellyel ragyogóvá varázsolhatod hétköznapi sminkedet. A kollekció részeként találunk egy gyönyörű szemhéjpalettát, melyben a tengeri világ csillogó színeit találhatjuk, továbbá egy highlightert, mely pikkelyes formát kapott. Ezen kívül természetesen csodásan csillogó körömlakkok is találhatóak a különleges trendkiadásban.

Megérkeztek az essence tavaszi újdonságai - 2. kép


Ezen kívül több új termék is megjelenik az essence polcain. Többek között egy különleges hab állagú kézkrém, melynek nagyon finom trópusi illata van. Öröm lehet azok számára a márka új primere, mely egy különleges vízálló primer, így akár edzés során sem fog lefolyni rólad a smink, ugyanis a primer a helyén fogja tartani. Ajkak terén érdemes megemlíteni az új colour boost vinylicious folyékony ajakrúzsokat, magasan pigmentált árnyalatokban érhetőek el.

Megérkeztek az essence tavaszi újdonságai - 3. kép

 
2 hozzászólás

bonita • Messiás #2 • 1 éve, 18 napja

Szépek a színek nagyon.

kalifa • Hiperaktív #1 • 1 éve, 18 napja

De jók. Bár a nagyon csillámos dolgokat nem szeretem.