8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Megérkeztek az 5. generációs hialuronsavas töltőanyagok

2016. szeptember 26.
6.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A szépségápolásban a ráncok ellen a legjobb fegyver a hialuronsav, melynek most az 5.

generációja jelent meg a hazai piacon is. Ezek a töltőanyagok a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nem csak többet tudnak már, de tartósabbak és biztonságosabbak is elődjeiknél.

Az LG-t sokan az elektronikai iparból ismerik leginkább, pedig az észak-koreai vállalat már 1947 óta jelen van a vegyipari szektorban is. Ennek köszönhetően jöhetett létre az YVOIRE prémium töltőanyag is, ugyanis az LG Life Sciences speciális technológiáját alkalmazták, mellyel az anyag nagyfokú rugalmasságot kapott. A töltőanyag az "YVOIRE" nevet egy kis francia település után kapta, melynek jelentése: "kicsiny, ámde gyönyörű, virágos falu".

A hialuronsav a szervezet egy természetes összetevője, mely vízmegkötő szerepet tölt be, a bőr hámrétegének vízfelvevő képességéért felel. Ahogy korosodik az ember, egyre kevesebb hialuronsavat termel, melynek következtében a bőr megereszkedik és megjelennek az első ráncok is. A beinjektált anyag csökkenti a ráncokat és helyreállítja a bőr volumenét. Ez a fajta töltés egyszerűbb és gyorsabb beavatkozás, mint a hagyományos plasztikai műtétek.

Megérkeztek az 5. generációs hialuronsavas töltőanyagok - 2. kép

A töltést végezhetik a homlokon, orron, orr-ajak barázdában, ajak- és állnagyobbítás céljából is. Az Yvoire három különböző fajtáját lehet igénybe venni, melyek a következőek:
a Classic kisméretű hialuronsav molekulákat tartalmaz bőrfelszíni ráncok töltésére és érzékeny bőrre
a Volume közepes méretű hialuronsav molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat és visszaadják az arc elvesztett volumenét
a Contour 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia alkalmazható az arckontúrok definiálására, kis- és nagyméretű hialuronsav molekulák kombinációjával.

A Royal Clinics-nél már elérhetőek az Yvoire hialuronsavas töltőanyagok.