12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok

2020. április 28.
33.8201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén tavasszal is több újdonság érkezett az essence márka polcaira, melyek közül most néhányat be is mutatunk és a tapasztalatainkat is megosztjuk veletek. A tavaszi kollekciót a visszafogottság és a természetesség jellemzi, színek terén is főleg a nude árnyalatok és a pasztell színek dominálnak.


Arcbőrre való termékek

Az egyik legújabb terméke a márkának, a my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER, mely egy könnyű, mousse állagú primer, ami természetes fedést biztosít és sima bőrt eredményez. A nagyobb bőrhibákat természetesen nem tudja elfedni, de egy jó alapozóval kombinálva hibátlan arcbőrt varázsolhatunk magunknak. Amennyiben nem szeretnénk túl sok sminket tenni arcunkra, akkor ez a kis primer tökéletes választás. Bár nem túl tartós, így a nap végére már kevés marad az arcbőrön.

Természetesen az újdonságok közül nem maradhat ki egy jó highlighter, a CHOOSE YOUR Glow! highlighter paletta három gyönyörű árnyalatot tartalmaz, a bronzos árnyalattól egészen a rózsaszínes árnyalatig. Ezzel a palettával egész nyáron tökéletesebbé varázsolhatjuk a sminkünket. A bronzos árnyalattal nem csak nyári ragyogást adhatunk az arcunknak, hanem akár a kontúrokat is elkészíthetjük vele. A palettában található hatalmas tükör pedig segít a smink elkészítésében.

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok - 2. kép

Szemre való termékek

A szemek terén kezdjük a sort egy szemhéjpúderrel, a the NUDE edition szemhéjpúder palettával matt és gyöngyházfényű sminkeket is készíthetünk. Ebben a palettában főleg természetes árnyalatú színekkel találkozhatunk, melyek magasan pigmentáltak. Kissé poroznak, de nagyon jól bírják a napot. A színek nagyon jól lettek összeválogatva, harmonizálnak egymással. A paletta ROSE változatban is elérhető, melyben főleg rózsás árnyalatok találhatóak.

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok - 3. kép

Az egyik legjobb termék a BYE BYE PANDA EYES! szempillaspirál, mellyel hatalmas szempillákat varázsolhatunk magunkat. A szempillaspirál ráadásul olajmentes és vegán is, nem csak feketére színezi a pillákat, hanem egy finom réteggel is befedi. Nem csomósodik és nem is folyik le a pillákról. Sminklemosó nélkül is könnyedén lejön, elég egy kis melegvízzel lemosni. Ezzel a spirállal tényleg igéző szemeket készíthetünk magunknak.

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok - 4. kép

Az újdonságok között egy szemhéjtus is helyett kapott, a 24ever ink szemhéjtus, mely akár 24 órán keresztül is tart. Könnyű vele dolgozni, a hegyével pontos és vékony vonalakat tudunk húzni. Intenzív matt fekete színével a cicás szem megrajzolása nem túl bonyolult. Bár általában egy sminknek nem kell 24 órán keresztül tartani, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem fog egyhamar lekopni.

Ajkakra való termékek

Az ajkak sem maradhatnak ki, a STAY 8h MATTE folyékony ajakrúzs hosszantartó hatást biztosít. Ehetünk és ihatunk is mellette, nem fog könnyen lekopni. Az ergonomikus applikátornak köszönhetően könnyen fel lehet vinni az ajkakra és hamar meg is szárad, de azért érdemes figyelni öltözés közben, nehogy megfogja a ruhát. Kilenc árnyalatban kapható a termék.

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok - 5. kép

Körmökre való termékek

Végezetül érkezzen egy körömökre való újdonság is, a STRONG HARDENER NAIL TREATMENT ADVANCED körömápoló, mely egy vegán termék, ami segít a köröm erősítésében. Elég hetente kétszer alkalmazni és rövid időn belül megerősíti a puha és törékeny körmöket. A termék lényegében olyan, mint egy átlátszó körömlakk és ugyan úgy le is tud pattogni a körmökről ha nem figyelünk oda. Csak azoknak ajánlott, akiknek tényleg gyenge a körme.

Megérkeztek a tavaszi essence újdonságok - 6. kép


1 hozzászólás

leoni

4 éve, 3 hónapja

Jó kis cuccok vannak. Szeretem az essence mert nem drága és jó a minősége.

válasz erre