Megérkezett a Fjällräven idei őszi-téli kollekciója

Mariann , 2017. szeptember 21.
Nemrégiben mutatta be legújabb őszi-téli ,mind városi, mind outdoor és a magashegyi túrázáshoz tervezett kollekcióját a svéd túrafelszereléseket gyártó cég. Az új ruhák és kiegészítők külső rétege a márka saját gyártású Eco-Shell anyagból készültek, mely a világ egyik legkörnyezetkímélőbb víztaszító rétegének számít.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Eco-Shell, a környezettudatos technológia

Manapság egyre fontosabb az emberek számára a környezettudatosság, főleg azok számára, akik imádnak a természetben barangolni. A Fjällräven felismerte és 2015-ben mutatta be először az Eco-Shell anyagot. Ez az anyag három rétegből áll és újrahasznosított poliészter felhasználásával készült. Emellett az anyag gyártása során energiaforrásokat és a rendelkezésre álló infrastruktúrát is fenntartható módon veszik igénybe.

Megérkezett a Fjällräven idei őszi-téli kollekciója - 2. kép

Az Eco-Shell anyag nagy esőben és erős szélben is képes melegen és szárazon tartani viselőjét, miközben a mozgás során termelt nedvességet a mikronyílásokon keresztül segít hatékonyan elvezetni. Ez az anyag az új kollekció legtöbb darabjában megtalálható.

Bergtagen: a márka első magashegyi felszerelés-családja

A Fjällräven idén gondolt azokra a túrázókra is, akik magashegyi túrákat kedveli inkább. Számukra megalkották a Bergtagen kollekciót, mely egy olyan négy rétegből álló magashegyi ruházat, amely rendszert alkotva védi viselőjét extrém időjárási körülmények között is. A kollekciót svéd túravezetőkkel együttműködve jött létre. Az aláöltözetből, közép-, héj- és szigetelőrétegből álló ruházat minden egyes darabja külön is hordható, ugyanakkor együttesen tökéletes expedíciós felszerelést alkotnak.

Megérkezett a Fjällräven idei őszi-téli kollekciója - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!