Megérkezett a Bourjois Poppy Chic kollekciója

Mariann , 2017. április 01.
A márka idén tavasszal egy üde kollekcióval jelentkezik, melyet egy fiatal és tehetséges francia designerrel, Elise Chalmin-nal együtt alkottak meg. A kollekció a Poppy Chic nevet viseli, mely Elise világát és stílusát tükrözi.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Poppy Chic kollekció a Bourjois-tól már megszokott termékekből állnak, a színek azonban tavasziasak, üdék és vidámak. A Somky Stories paletták színei is frissültek. Találunk nude árnyalatú palettát és rózsaszínes-púderes árnyalatú palettát is, melyekkel könnyedén készíthetünk tavaszias füstös szemeket. Mindegyik paletta tartalmaz egy nagyon világos, csillámos árnyalatot, amit akár highlighterként is használhatunk.

Megérkezett a Bourjois Poppy Chic kollekciója - 2. kép

A kollekció egyik must have! darabja a Volume Reveal szempillaspirál, melyen egy 3x-os nagyítású tükör is található, melynek segítségével könnyedén kifesthetjük szemünket vagy éppen ajkunkat. A szempillaspirál nagyon szép ívet ad a szempilláknak és nem ragasztja össze a szálakat. Szilikon keféjével könnyedény fel lehet vinni a szempillákra a festéket.

Megérkezett a Bourjois Poppy Chic kollekciója - 3. kép

A márka Rouge Edition Velvet ajakrúzsa szinte már ikonikusnak számít, melyet most néhány új színnel dobtak fel a kollekció részeként. Ilyen például a 20-as Poppy Days árnyalat, mely egy vöröses-narancsos selymes állagú ajakrúzs.

Megérkezett a Bourjois Poppy Chic kollekciója - 4. kép

Nem a kollekció darabját képzi a Bourjois Healthy Mix alapozója, mely egy vitaminokkal gazdagított, krémes állagú alapozó. C-, E- és B5-vitaminokat tartalmazó alapozó szinte azonnal kisimítja az apróbb ráncokat, frissebbé és üdébbé varázsolja az arcbőrt. Nem szárítja a bőrt, kellemes illata van.

A Bourjois újdonságai már elérhetőek a drogériák polcain.

Megérkezett a Bourjois Poppy Chic kollekciója - 5. kép

 
2 hozzászólás

zsebibaba • Überbrutál #2 • 1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Szépek nagyon, a rúzs színei tetszenek.

EszterSzabadkai • Megszállott #1 • 1 éve, 3 hónapja és 26 napja

Juj de jó az a szempillaspirál! Nagyon tetszik.