12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

M.A.C - 2014. tavaszi, nyári trendek

2014. február 17.
3.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A héten prezentálta a magyarországi M.A.C kozmetika legújabb kollekcióit, ahol megtudtuk, hogy mik lesznek 2014.

tavaszi, nyári sminktrendjei. Idén a minimalista, friss, nőies és egészséges sminkekkel találkozunk majd leginkább, viszont mindezt különböző stílusokban ötvözhetjük, így biztosan mindenki megtalálja majd saját stílusát a trendek és a színek kavalkádja között.

Néhány szóban bemutatjuk nektek a sminkirányzatokat, így könnyedén megtaláljátok közöttük a számotokra legmegfelelőbbet.

Day-Glow
Ennél az irányzatnál a finom highlighterekkel kevert barack és pink krémes pirosítók kapnak főszerepet. A friss, nőies formák lesznek az előtérben. A smink tükrözni próbálja az üde arc árnyait.

CC-Thru Colour
Manapság már mindenki ismeri az Instagram-ot és ezzel együtt az effekteket is. Természetesen a sminktrendek igazodnak a közösségi trendekhez, így a ködös árnyékolások és effektek az arcon is megjelennek a lila, a barack, a kék és a zöld színekkel.

Prep + Prime CC - Colour Correct termékek

Prep + Prime CC - Colour Correct termékek


Light FX
Játsszunk a fehérrel - segít kiemelni a vonásokat, határozott kontúrt ad az arcnak és egyfajta frissességet ad a bőrnek. Használjunk mellé aranyat, ezüstöt és csillámokat.

The new eye-deal
Eddig a sminkmesterek az éles vonalú szemöldökre koncentráltak, azonban mostantól visszatérnek a szemöldök nőiesebb, természetesebb vonalaihoz. Az 50-es, 60-as és 90-es évek trendjei hódítani fognak. Érdemes használni a szemhéjtust, a szemceruzákat és a hangsúlyt adó szempillaspirálokat. Az egyszerűség néha jobb és több.

Tavaszi, nyári szépségek

Tavaszi, nyári szépségek


Lyne Desnoyers sminkmester a következőket mondta a 2014-es trendekről:

Igen, ez a szezon arról szól, hogy csavarjunk egyet a szépségen, és felfedjük azt, nem arról, hogy újra kitaláljuk. A szezon kérdése, hogy hogyan formáljuk az arcunkat. Az egész sminkelés van fókuszban, nem csak valamelyik eleme. A trend lényege, hogy átgondoljuk, mit rendelünk egymáshoz - a felületek, a színek, és hogy hogyan hatnak egymásra.


Az új, formabontó sminkecsetek

Az új, formabontó sminkecsetek


2014. tavaszán és nyarán sminkelés közben érdemes észben tartani az egyszerűség, tisztaság és nőiesség jelzőket. A M.A.C legújabb színei, ecsetei és kozmetikumai segítenek elkészíteni a legjobb és legdivatosabb sminket. Természetesen ha betérsz egy boltjukba, az eladók teljes tudásukkal segíteni tudnak a döntésben, hogy melyik trend áll jól és hogyan készítsd el a mindennapi vagy éppen randi sminkedet.