7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Lazíts hétvégén a Margitszigeten

2014. május 19.
2.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ha még nincs programod a hétvégére, akkor itt az idő, hogy a figyelmedbe ajánljunk egyet, a Danubius Hölgyklub ugyanis egy hasznos és egyben izgalmas szabadtéri elfoglaltságot kínál május 24-re, szombatra azoknak, akik szeretnék egészségesen eltölteni napjukat.

A látogatók a Spa Resort Margitsziget spa részlegén lazíthatnak, miközben élvezik a mozgás és a víz adta örömöket, a gyönyörű környezetet, az egészséges falatokat, ezen felül pedig az érdekes előadásokat, amelyek minden egybegyűltet az egészséges életmódra szeretnének sarkallni.

A vendégeket délelőtt fél 10-től várják a programok - tapasztalatszerzés és pihenés érdekében azonban már korábban is látogatható a belépőköteles helyszín -, így vízi torna, étkezési tanácsok, egy teljes ebéd és elektrokozmetikai gépek bemutatója is lesz a nap folyamán.

A helyszínre a belépő mindenkinek egységesen 6 ezer forint/fő, ami magában foglalja az egész napos fürdő- és szaunabérletet, a teljes vendéglátást, valamint a programokat is, sőt mi több, a belépéskor köntöst és törülközőt is kapnak a vendégek.