9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Last minute ajándékok apák napjára a Lush-tól

2016. június 18.
5.0671
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Június harmadik vasárnapján tartják az apák napját, mely természetesen Amerikából indult 1910-ben, miután egy lány elhatározta, hogy édesapja tiszteletére kezdeményezi az eseményt, aki hat gyermeket nevelt fel egyedül. Ha Te is szeretnéd idén megünnepelni az édesapákat, akkor íme néhány last minute ajándékötlet.


A Lush Cosmetics minden évben valamilyen limitált kollekcióval kedveskedik az édesapáknak, melyek között találunk finom fürdőbombát, szappant, arcradírt, krémet és samponszappant is. Idén az egyik legszuperebb termékük a Superdad fürdőbomba, amitől biztosan sikerül teljesen ellazulnia minden apukának. A fürdőbomba tömjénolajat, szantálfát és guajakfát tartalmaz, amitől a megfáradt bőr újra feléled.

A Thanks Dad szappanukkal kifejezhetjük az édesapák iránti hálánkat, ráadásul a narancsos illat meglágyítja a legkeményebb apuka szívét is. A termék friss narancslevet és brazil narancsolajat tartalmaz, melyek segítenek megtisztítani és ápolni a kezet.

Last minute ajándékok apák napjára a Lush-tól - 2. kép

Természetesen szuper ajándékcsomagokat is választhatsz a Lush Cosmetics polcairól, többek között a Superdad ajándékcsomagot, a Papa Bear ajándékcsomagot vagy éppen a A Wash on the Wild Side ajándékcsomagot. Ha eddig még nem sikerült beszerezned az ajándékodat, akkor irány a legközelebbi Lush bolt és szerezd be még ma.

Last minute ajándékok apák napjára a Lush-tól - 3. kép

3 hozzászólás

csillucs

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Valahogy a lush szappanokért nem vagyok oda, hamar elmegy az erejük és az illatuk.

válasz erre

Móni

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Aranyos formák. Lush mindig jókat csinál.

válasz erre

Zita.Péter

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Nem tartom, szerintem ez nem egy túl elterjedt ünnep.

válasz erre