Körömápolás a legújabb Sally Hansen termékekkel

Mariann , 2018. szeptember 03.
A legtöbb nő szereti ha nem csak az arca vagy a bőre ápolt, hanem a körmei is, így akár órákat is képesek eltölteni a manikűrösnél. A körömlakkok és műkörmök könnyen tönkre tudják tenni a körmöket éppen ezért fontos, hogy ne csak alkalmanként, hanem akár naponta ápoljuk körmeinket, melyhez nagy segítséget nyújt a Sally Hansen termékei.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Selly Hansen nem csak prémium minőségű körömlakkokat gyárt, hanem a körömápolásról is gondoskodik, ugyanis egy 16 tagból álló ápoló családdal is rendelkezik, melyek nemrégiben megújultak és most már színkódolt csomagolás segít a könnyebb eligazodásban a termékek között. A márka öt fontos probléma köré építette portfólióját:

 Kék: alap- és fedőlakkok
 Pink: körömerősítő termékek
 Világos rózsaszín: körömágybőr ápolás
 Zöld: körömnövekedés
 Lila: manikűr elsősegély

Érdemes közelebbről is megismerni ezeket a termékeket, ugyanis igazi életmentő darabokra lelhetünk. Ilyen például a szerkesztőségben is járt Dry + Go Drops termék, mellyel pillanatok alatt megszáríthatunk és fixálhatunk szinte bármilyen körömlakkot. Csupán néhány cseppet kell használni a körmökön és pár pillanat után már mehetünk is a dolgunkra.

Körömápolás a legújabb Sally Hansen termékekkel - 2. kép

Amennyiben erősebb körmökre vágynánk, akkor a Hard as Nails körömerősítő körömlakk, mely segítség lehet a töredezett, vékony körmökre. Használata nagyon egyszerű és akár körömlakk alá is lehet alkalmazni.
 
1 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #1 • 10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Körömerősítő kell mert állandóan repedezik a körmöm.

ezek a cikkek is érdekelhetnek

A helyes körömápolás lépései
A helyes körömápolás lépései