13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Körömápolás a legújabb Sally Hansen termékekkel

2018. szeptember 03.
12.7891
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legtöbb nő szereti ha nem csak az arca vagy a bőre ápolt, hanem a körmei is, így akár órákat is képesek eltölteni a manikűrösnél. A körömlakkok és műkörmök könnyen tönkre tudják tenni a körmöket éppen ezért fontos, hogy ne csak alkalmanként, hanem akár naponta ápoljuk körmeinket, melyhez nagy segítséget nyújt a Sally Hansen termékei.


A Selly Hansen nem csak prémium minőségű körömlakkokat gyárt, hanem a körömápolásról is gondoskodik, ugyanis egy 16 tagból álló ápoló családdal is rendelkezik, melyek nemrégiben megújultak és most már színkódolt csomagolás segít a könnyebb eligazodásban a termékek között. A márka öt fontos probléma köré építette portfólióját:

Kék: alap- és fedőlakkok
Pink: körömerősítő termékek
Világos rózsaszín: körömágybőr ápolás
Zöld: körömnövekedés
Lila: manikűr elsősegély

Érdemes közelebbről is megismerni ezeket a termékeket, ugyanis igazi életmentő darabokra lelhetünk. Ilyen például a szerkesztőségben is járt Dry + Go Drops termék, mellyel pillanatok alatt megszáríthatunk és fixálhatunk szinte bármilyen körömlakkot. Csupán néhány cseppet kell használni a körmökön és pár pillanat után már mehetünk is a dolgunkra.

Körömápolás a legújabb Sally Hansen termékekkel - 2. kép

Amennyiben erősebb körmökre vágynánk, akkor a Hard as Nails körömerősítő körömlakk, mely segítség lehet a töredezett, vékony körmökre. Használata nagyon egyszerű és akár körömlakk alá is lehet alkalmazni.
1 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 16 napja

Körömerősítő kell mert állandóan repedezik a körmöm. szomorú smiley

válasz erre