Koffein a hajhullás elleni megoldás

Mariann , 2014. augusztus 28.
A hajhullásnak rengeteg oka lehet, azonban minden esetben az örökletes érzékenység a férfi hormonokkal, valamint az állandó stressz a két legfontosabb ok. Az Alpecin kutatói kifejlesztettek egy új, koffeinnel gazdagított készítmény-családot, amely segíthet megakadályozni a hajhullást.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A nők és a férfiak napjainkban sajnos egyaránt szenvednek a hajhullástól, épp ezért keressük is mindig a megoldást a megakadályozásásra. Amost piacra kerülő új termékek koffein-komplex-et tartalmaznak, amely olyan hatóanyag-kombináció, mely aktív állapotban tartja a hajhagymákat, ezáltal megakadályozza a korai hajhullást, serkenti és felgyorsítja a hajnövekedést.

Dr. Adolf Klenk a termékcsalád eredményességéről mesél.

Dr. Adolf Klenk a termékcsalád eredményességéről mesél.


Dr. Adolf Klenk, az Alpecin kutató osztály vezetője szerint a kezelés eredményessége érdekében minél fiatalabb korban kell elkezdeni a termékek használatát. Továbbá elmondta:

Ha meghosszabbítod a haj növekedési fázisát egy évvel (pl. 3 helyett 4 év), akkor összesen 14 évvel tovább számíthatsz hajkoronára.

A márka felkérte a Cognative kutatóintézetet, hogy végezzenek felmérést hazánkban a hajhullással kapcsolatban. Az eredményekből kiderült, hogy a magyar nők 22%-a nem randevúzna kopasz férfival, valamint a megkérdezett nők 30%-a elmondta, hogy hatással van egy férfiről első pillanatban alkotott véleményére az, ha a férfi kopasz.

Kiderült az is, hogy a férfiak 44%-a szerint a stressz miatt kopaszodnak a leginkább.

A termékcsalád tagjai: Koffein Sampon és Hajszesz.

A termékcsalád tagjai: Koffein Sampon és Hajszesz.


Ha hajhullásban szenvedsz vagy csak szeretnéd megelőzni, akkor a koffein jó partner lehet ebben, érdemes hát kipróbálni ilyen jellegű szereket.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

krisztike • Überbrutál #4 • 5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nem lehet rossz, nekem még nincs rá szükségem de van akivel érdemes megosztanom a hírt!

Lili • Messiás #3 • 5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Koffeinre mint hajnövesztőre sosem gondoltam volna...

zsebibaba • Überbrutál #2 • 5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Érdekes, hogy 22% nő nem randizna kopasz pasival. Engem nem zavar, mondjuk max akkor, ha ilyen furán lenne kopasz tudjátok, amikor a kevés hajat sok sok zselével ráfésülik a kopasz fejükre. Na az azért....

Enci • Überbrutál #1 • 5 éve, 2 hónapja és 19 napja

Állítólag nagyon szárítja a fejbőrt, legalábbis én ezt hallottam róla. Bár nekem szerencsére nem hullik a hajam.