6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Koffein a hajhullás elleni megoldás

2014. augusztus 28.
6.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A hajhullásnak rengeteg oka lehet, azonban minden esetben az örökletes érzékenység a férfi hormonokkal, valamint az állandó stressz a két legfontosabb ok.

Az Alpecin kutatói kifejlesztettek egy új, koffeinnel gazdagított készítmény-családot, amely segíthet megakadályozni a hajhullást.

A nők és a férfiak napjainkban sajnos egyaránt szenvednek a hajhullástól, épp ezért keressük is mindig a megoldást a megakadályozásásra. Amost piacra kerülő új termékek koffein-komplex-et tartalmaznak, amely olyan hatóanyag-kombináció, mely aktív állapotban tartja a hajhagymákat, ezáltal megakadályozza a korai hajhullást, serkenti és felgyorsítja a hajnövekedést.

Dr. Adolf Klenk a termékcsalád eredményességéről mesél.

Dr. Adolf Klenk a termékcsalád eredményességéről mesél.


Dr. Adolf Klenk, az Alpecin kutató osztály vezetője szerint a kezelés eredményessége érdekében minél fiatalabb korban kell elkezdeni a termékek használatát. Továbbá elmondta:

Ha meghosszabbítod a haj növekedési fázisát egy évvel (pl. 3 helyett 4 év), akkor összesen 14 évvel tovább számíthatsz hajkoronára.

A márka felkérte a Cognative kutatóintézetet, hogy végezzenek felmérést hazánkban a hajhullással kapcsolatban. Az eredményekből kiderült, hogy a magyar nők 22%-a nem randevúzna kopasz férfival, valamint a megkérdezett nők 30%-a elmondta, hogy hatással van egy férfiről első pillanatban alkotott véleményére az, ha a férfi kopasz.

Kiderült az is, hogy a férfiak 44%-a szerint a stressz miatt kopaszodnak a leginkább.

A termékcsalád tagjai: Koffein Sampon és Hajszesz.

A termékcsalád tagjai: Koffein Sampon és Hajszesz.


Ha hajhullásban szenvedsz vagy csak szeretnéd megelőzni, akkor a koffein jó partner lehet ebben, érdemes hát kipróbálni ilyen jellegű szereket.