14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Kipróbáltuk az Etióp mézes mélytápláló arcmaszkot

2017. március 05.
8.1391
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén egyre több szépségápolással foglalkozó márka dobta piacra arcmaszkját, melyek között találunk olyat, ami 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Korábban már bemutattuk a The Body Shop kínai ginzeng és rizs revitalizáló arcmaszkot, most pedig eláruljuk mit tud az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk.


Az arcmaszkok használata igen fontos, hogy a bőr egészséges legyen és mélyen táplált, hogy az arcbőr sokáig hidratált, rugalmas és fiatalos maradjon. Az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk a nevéből is olvasható, egy mézes tápláló arcápolóról beszélünk, mely nem szárad az arcra, csupán a termékben lévő jótékony ásványi anyagok szívódnak fel. A termék etióp mézet, namíbiai marulaolajat és olasz organikus olívaolajat tartalmaz. A méz hihetetlen puhává varázsolja az arcbőrt, főleg ha előtte eltávolítottunk minden szennyeződést és a felesleges hámréteget az arcról. Ezek ugyanis gátolják az ásványi anyagok felszívódását.

A marulaolaj javítja a bőr rugalmasságát, míg az olívaolaj segít megőrizni a bőr hidratáltságát. Az arcmaszk állaga kicsit krémes, géles ami miatt nedves arcbőrre kell felvinni a terméket. 10-15 perc elteltével kell lemosni az arcról és azonnal érzékelhető a változás. A bőr selymesen puhává válik, szinte olyan mint a kisbabák bőre.

Kipróbáltuk az Etióp mézes mélytápláló arcmaszkot - 2. kép

Ha száraz arcbőrrel rendelkezel, akkor mindenképpen érdemes beszerezni ezt az arcmaszkot, de zsíros bőrűeknek is ajánlott, hiszen nekik is fontos a hidratáltság és a mélyen táplálás. A termék elérhető a The Body Shop üzleteiben 8.590 forintos áron.
kínai ginzeng és rizs revitalizáló arcmaszkot, most pedig eláruljuk mit tud az Etióp mézes mélytápláló arcmaszk. '>
3 hozzászólás

EszterSzabadkai

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Szuper kis terméknek tűnik.

válasz erre

kalifa

7 éve, 8 hónapja és 3 napja

Nem rosszak ezek az arcmaszkok csak párom mindig kinevet.

válasz erre

Linda

7 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nekem a british rose arcmaszk van meg és azt nagyon szeretem.

válasz erre