6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Kendermagolajjal a természetes hajnövekedésért

2016. május 29.
4.7971
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Manapság egyre több embert érint a korai hajhullás, melynek rengeteg oka lehet. Ennek kivédése ellen már több hajápolási terméket is fejlesztettek az évek során. Most a Dr. Organic fejlesztett ki egy teljesen organikus anyagokból álló hajápolási termékcsaládot, melynek fő formulája a Baicapil formula. Hogy pontosan mit takar az új formula és hogyan hat a hajra, az a mai cikkünkből kiderül.


A hajhullásnak több oka is lehet: az öregedés, hormonváltozás, örökletes hajhullás, egészségtelen étrend, ártalmas vegyszerek, egyes gyógyszerek használata, a stressz, bőrbetegségek vagy akár a nem megfelelő hajápolás is. A Dr. Organic kifejlesztett egy olyan természetes összetevőket tartalmazó hajápolási családot, mely segít a hajnövekedés serkentésében. Az egyik legfontosabb összetevője a terméknek, a kendermagolaj. A kendermagolaj rengeteg fontos Omega zsírsavat, aminosavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyek támogatják a haj egészséges növekedését.

A hajápoló család másik fontos összetevője, a Baicapil formula, mely egy természetes formula, ami a hajtüszőőssejtek erősebb, vastagabb hajszálak termelésére ösztönöz. Összetételét tekintve találunk benne: bajkáli csukóka gyógynövényt, szójabab-csíra kivonatot és búzacsíra kivonatot. Ezek a természetes anyagok mind-mind segítenek abban, hogy a hajszálak még erősebbek legyenek és csökkenjen a hajhullás.

A Dr. Organic kendermagolajos bioaktív hajápolási termékcsaládja négy tagból áll: egy samponból, egy kondicionálóból, egy pakolásból és egy kezelésből. Ezek együttes használata mellett három hónap alatt látványos változást lehet elérni. A termékek 7.500-8.500 forintba kerülnek.
2 hozzászólás

moni1294

8 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ha természetes akkor nem lehet olyan rossz.

válasz erre

pilótakeksz

8 éve, 6 hónapja és 24 napja

Kicsit borsosnak érzem az árat, de ha tényleg segít a hajhullásban akkor megér minden pénzt.

válasz erre