9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Karácsonyi illatok a fürdőben

2013. november 27.
4.1381
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Eljött az év utolsó hónapja, a legszívmelengetőbb ünnepekkel teli időszak, egy új év kezdete, amely mindig a nagy változások szelét hozza magával, és egyben a december a nagy ígéretek hónapja is. Sokunk képtelen megfelelően átszellemülni Karácsony ünnepére, de a Mikulás érkezését sem várjuk már úgy mint rég. Mondhatnánk, persze hisz felnőttünk... De ez nem jelenti azt hogy nem érdemlünk meg egy kis ajándékot, néhány szabad órát, amikor csak magunkkal foglalkozunk.


Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra, legalább ezekben az ünnepi időszakokban nyugodjunk meg kicsit, hagyjuk magunk mögött a hétköznapok rohanását. Ebben nagy segítség lehet néhány igazán kellemes forró fürdő vagy egy regenerációs megújító pihenés. Az ilyen megnyugtató lazításban segítség lehet például a Lush Cosmetics különleges karácsonyi válogatása, amelyben fürdőgolyók, tusfürdők, szappanok segítenek pár nyugodt órát belelopni életünkbe.

Amikor egy jó forró fürdővel zárjuk a napot, sokkal kellemesebben alszunk, lényegesen jobban pihenünk és megnyugtatjuk a testünket-lelkünket egyaránt. Fontos hogy ezek a pillanatok olyan harmóniában teljenek, amilyeneket csak képesek vagyunk megteremteni. Ha gyújtasz néhány mécsest, a kádba fürdőgolyót teszel, máris letetted azokat az alapokat, amelyek egyensúlyba hozzák a testedet. Ha ezt még azzal tetézed, hogy a hangulatodnak megfelelő kiegészítőt választod, máris sokat tettél az átszellemülésért. Különösen fontos ez a szeretet ünnepekor.

A Lush nem csak minőségi, de a természet védelmével egyetértésben készülő termékeikről is ismert. Amikor a hazánkban is régóta jelen lévő gyártó eljuttatta hozzánk szezonális, kifejezetten a Karácsonyi ünnepekre összeállított kínálatát, azonnal vizet engedtünk a kádba és kipróbáltuk, mit várhatunk a termékektől.

Pezsgőfürdőzés otthon
Amikor először próbáltam a fürdőgolyókat, meglepve tapasztaltaltam a pezsgőfürdő érzést. Első körben a Cinders fürdőgolyót dobtam a vízbe, aminek a színe arany-sárgás lett, és az egész fürdőszobát betöltötte a téli gyümölcsök illata, többek között erőteljes mandarin lengte be a helyiséget.

Fontos megjegyezni, hogy a termékekben rengeteg természetes növényi hatóanyagot fellelhetünk, melyek a bőrünket táplálják.

A csizmádat már kitisztítottad? Mert bizony jön a Mikulás, azaz Father Christmas, amitől a fürdővized karácsonyi színekben fog pompázni, ugyanis a fürdőgolyó belseje zöld, míg a külseje rózsaszínes fehér, és ezek kombinációját fogod a vízben látni, ha beledobsz egyet a kerek készítményből. Nagyon jó illatot árasztott a fürdőszobában, kellemesen kikapcsolódtam tőle, és a különböző növényi olajok itt is megtették hatásukat, ugyanis a bőröm nagyon puhává vált.

A különböző fürdőgolyók és habfürdők

A különböző fürdőgolyók és habfürdők


Minden nő imádja a csillogó aranyat! Most képzeld el azt, hogy egy kád aranyban mártóztatod meg testedet. A Golden Wonder ajándék dobozai arany színnel vannak bevonva, ezért miután beledobod a vízbe, elkezd feloldódni a golyó, és a rajta lévő arany az egész fürdőkádadat beszínezi. Így tényleg olyan érzést ad, mintha egy kád aranyban fürdenél. A narancsos illat pedig órákig belengi a helyiséget.

A téli hidegekben bőrünk könnyen kiszáradhat, de segítségünkre lesznek idén a hóemberek, azaz Snowman-ék. Az aranyos hóember fürdőgolyók kakaóvajat tartalmaznak, aminek köszönhetően a vizünk krémesnek fog tűnni. Igazi kényeztetésnek fogja érezni bőrünk.

A Melting Snowman hasonlóan az előző fürdőgolyóhoz, szintén meglágyítja a vizedet, emellett még habos is lesz tőle a kádad. Nekem az illatáról a fahéj jutott az eszembe, mely kellemesen feltöltött és sokáig frissnek éreztem még magam a mártózás után.

Pihekönnyű hab-birodalom
Fürdőzés habok nélkül olyan, mint a Karácsony szaloncukor nélkül, ezért kipróbáltam néhány szilárd habfürdő készítményt. Először a nagyon aranyos Candy Mountain-t, melytől csillogó lett a vizem és a habok is, mivel csillámos bevonattal rendelkezik. Ráadásul egy habszínező keveréket is tartalmaz, amelytől rózsaszín habjaim lettek. Őszintén szólva ez tetszett a legjobban, hercegnőnek éreztem magam.

A Magic Wand habfürdő tulajdonságaiból leginkább a tartósságot emelném ki. Ezen felül az illata is nagyon édes, hasonló a Snow Fairy tusfürdőjéhez, valamint bőrünkön nagyon sokáig érezhetjük is ezt az édeskés, kellemes illatot.

Kreatív szappanok
A Lush szappanjairól annyit feltétlenül érdemes tudni, hogy kézzel készülnek, illatosak, színesek, formabontóak és nem tartalmaznak pálmaolajat, amelynek túlzott termelése súlyosan károsítja környezetünket!

Szerkesztőségünk kedvenc szappanja az Angel's Delight lett, melynek igazi gumicukor illata van, ettől az ember folyton karácsonyi hangulatban érzi magát, és állandóan a kezét szagolgatja, mert a különleges szappan illatát sokáig érezhetjük bőrünkün.

Különleges kialakítású szappanok

Különleges kialakítású szappanok


A Snow Globe szappannal meg is fürödhetünk, nem fogja kiszárítani bőrünket, mint a régi szappanok. Viszont akinek extra száraz az arcbőre, annak nem ajánlom, hogy ezzel mossa meg arcát, ugyanis nekem kiszárította. Az illata egyszerűen fantasztikus, az egész fürdőszobában érezni lehetett napokig, és bőrömön is hosszan éreztem a citrusos illatot.

Egy szelet szappan az aranytortából - ez a Snowcake, mely a karácsonyi kényeztetéshez elengedhetetlen. Ennél a szappannál éreztem jobban a krémességet és jobban habzott, mint az előző két szappan. Az arany bevonattal vigyázzunk, ha nem mossuk le rendesen, akkor rajta fog maradni bőrünkön.

Tusfürdők karácsonya
Ha nincs lehetőséged kádban fürdeni, akkor se szomorkodj, hiszen a Lush azokra is gondolt, akiknek a pörgős napok közben csak egy gyors tusolásra van idejük. Nekik a Snow Fairy és a Rose Jam tusfürdőket keverték ki. A Snow Fairynek nagyon finom édes illata van, és tartós is, a reggeli fürdés után jóval, még délidőben is éreztem magamon.

A karácsonyi tusfürdők

A karácsonyi tusfürdők


A Rose Jam, ahogy a nevéből is adódik, a rózsa illatát csempészi be életünkbe. Fürdés közben melegséget éreztem és utána is megmaradt ez az érzés, valószínűleg a kellemes illata miatt. A bőröm nagyon selymes lett, és olyan hatása volt, mintha minden vizet magába szívott volna a bőröm.

Fürdőzés utáni kényeztetés
A Lush testápolóiban a legkülönlegesebb olajokat, vajakat, virágfőzeteket és illóolajokat fogjátok megtalálni, melyek természetesen hidratálják és védik bőrötöket a hideg széltől és a porszennyeződésektől.

Illatos testkrém és testápoló

Illatos testkrém és testápoló


A Celebrate testápolónak ugyanolyan illata van, mint a már bemutatott Golden Wonder fürdőgolyónak. A tartósítószer-mentes testápolónál első ami megfogott, az csodálatos illata. Egyszerűen magával ragad, és tényleg egész napon át éreztem magamon, és mások is érezték, ha mentem valahova, sokan megjegyezték. Selymes állaga van a krémnek, azt gondolnánk, hogy ettől zsíros lesz a bőrünk, de nem. Nagyon hamar magába szívja a bőr és utána puha, sima lesz az egész felülete.

A Sikkim Girls testkrémet fürdés után ajánlják, hát én így is használtam. Elsőre az illata nem tetszett, kissé furcsa volt, de miután bekentem magam a sűrű állagú krémmel, majd elkezdődött a felszívódás, már kellemessé válik az illata és sokkal tovább éreztem, mint az előző testápolót. A bőröm nagyon puha és selymes lett tőle, valamint jól is védett, hiszen a hideg szélben sem száradt ki az arcom.

Ha a Lush Cosmetics termékeit választjuk, mindig gondoljunk arra, hogy ezt a darabka fürdőgolyót, szappant vagy bármi mást egy ember a saját két kezével készítette gyakorlatilag személyesen Nekünk, nem egy gyártósor lélektelen fémrendszerén keresztül jut a dobozba a végtermék. Éppen ezért használat közben olyan luxus élményben lehet részünk, amit csak kevés fürdőterméknél érezhetünk. Arról nem is beszélve, hogy ezekért a termékekért egyetlen állatot sem kínoztak a laborokban, és még a dobozok is újrahasznosított anyagokból készültek.

Kedves dolog, hogy a tusfürdőkön olvashatjuk, hogy ki készítette el az adott terméket.

Összességében nekem, és mindenkinek aki kipróbálta, nagyon tetszettek a termékek. Különlegessége miatt nagyszerű ajándék is lehet akár egy szappan, vagy bármelyik krém.
20 hozzászólás

monyó

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

Szeretném megnyerni!mosolygó smiley Remélem sikerül, nagyon jó lehet ilyennel fürdeni!

válasz erre

bettike

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

A testápolót kipróbálom! Az biztos nagyon jó lehet!

válasz erre

Mariann

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

becky írta:
Egyszer még pár éve kaptam ajándékba egy szappant. Nem aranybevonatú volt, de azon is volt valami porjellegű dolog. Nem emlékszem már a nevére.

Komolyan mondom, órákig illatoztam tőle!röhögő smiley Nagyon finom volt maga az anyag, nem csinált vastag réteget a kádra (sőt semmilyet sem), szóval mindenben nagyon minőségi volt.

Nem tudtam, honnan származik, mert ajándék volt, de fel kéne keresnem valamelyik boltot és bevásárolni az ünnepekre..mosolygó smiley
online is tudsz tőlük rendelni mosolygó smiley

válasz erre

Mariann

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

moni1294 írta:
Be kéne vásárolnom ilyen jó minőségű dolgokból de nem tudom mennyibe kerülhet...
természetesen az árkategóriák rugalmasak, így a kevésbé tehetősek is nyugodtan megengedhetnek maguknak 1-1 fürdőgolyót például mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

moni1294 írta:
Be kéne vásárolnom ilyen jó minőségű dolgokból de nem tudom mennyibe kerülhet...
Annyira nem súlyos. Ezer-kétezer forint egy szappan de ha azt nézed hogy egy Dove mennyi, és az nem kézzel készített...

válasz erre

moni1294

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

Be kéne vásárolnom ilyen jó minőségű dolgokból de nem tudom mennyibe kerülhet...

válasz erre

becky

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

Egyszer még pár éve kaptam ajándékba egy szappant. Nem aranybevonatú volt, de azon is volt valami porjellegű dolog. Nem emlékszem már a nevére.

Komolyan mondom, órákig illatoztam tőle!röhögő smiley Nagyon finom volt maga az anyag, nem csinált vastag réteget a kádra (sőt semmilyet sem), szóval mindenben nagyon minőségi volt.

Nem tudtam, honnan származik, mert ajándék volt, de fel kéne keresnem valamelyik boltot és bevásárolni az ünnepekre..mosolygó smiley

válasz erre

Sandy

11 éve, 3 hónapja és 15 napja

Igazán jó olvasnivaló! Tetszik hogy nem csak egy leírás hanem tényleg kipróbáltátok!mosolygó smiley

válasz erre

Hampster

11 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ilyen minőségi dolgokat én sajnos még soha nem engedhettem meg magamnak...szomorú smiley Gondolom az ára elég magas...

válasz erre

Mariann

11 éve, 3 hónapja és 15 napja

pilótakeksz írta:
azok a szappanok nagyon tetszenek

egyébként tényleg kézzel készítik ezeket a termékeket?
Igen mosolygó smiley tényleg kézzel készítik, a gyártó honlapján erről több videó is megtalálható

válasz erre

Móni

11 éve, 3 hónapja és 15 napja

Ez egy nagyon jó összefoglaló! Köszi az ajánlást, lesz amit kipróbálok!

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 3 hónapja és 15 napja

azok a szappanok nagyon tetszenek

egyébként tényleg kézzel készítik ezeket a termékeket?

válasz erre
12a(z) 2 -ből