9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Itthon is bemutatkozott az adidas UltraBOOST X cipője

2017. március 07.
8.3001
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A teljesen megújult Váci utcai adidas üzletben mutatták be a márka legújabb női futócipőjét, az adidas UltraBOOST X modellt. Az eseményen részt vett többek között Iszak Eszti, Szilágyi Szilvi, Kováts Vera, Béres Alexandra és kislánya valamint Debreczeni Dóra.


A futók szerelmesei már eddig is használhatták a márka UltraBOOST futócipőit, de most kimondotta a női lábakra szabott változat érkezett meg a boltokba. Az új cipőt úgy fejlesztették ki, hogy futás közben leképezze a női láb sziluettjét, ezzel is segítve a női futók teljesítményét. Iszak Eszti elmondta:

A varrásoktól mentes felsőrész miatt olyan, mintha nem lenne semmi a lábamon, csak egy vastagabb zokni és egy kényelmes futópadon futnék. Ráadásul az alsó boltíves technológia tökéletesen tartja a lábamat.

Aki inkább aszfalton szeret futni, annak szintén kiváló választás a cipő, ugyanis a talpszerkezete BOOST cellák ezreiből épül fel, melyek a maximális energiavisszaadásról gondoskodnak.

Itthon is bemutatkozott az adidas UltraBOOST X cipője - 2. kép

Végső Péter, az adidas Budapest brand managere az eseményen elmondta:

A cipő fejlesztése során az ARAMIS technológiát hívtuk segítségül és kamerák, illetve szenzorok segítségével elemeztük a futók mozgását. Ezek a kutatási eredmények nagyban segítettek minket , hogy a nők futócipő igényeit minden szinten megismerjük, így az UltraBOOST X egy olyan cipő lett, amely a leginnovatívabb technológiák segítségével minden tekintetben kiszolgálja a női futók igényeit.
4 hozzászólás

Pillangó

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Uhhhh de jól néz ki. Álom cipő. mosolygó smiley Ezzel nagyon jót futnék.

válasz erre

Hampster

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Komolyan lassan már űrtechnológia van ezekben a cipőkben! meglepett smiley Nagyon durva!

válasz erre

csillucs

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nem semmi miket tud. Nekem most egy adidas pureboost cipő van. Imádom.

válasz erre

zitucska

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Elég dögösen néz ki.

válasz erre