7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Itt a Strobing trend!

2015. november 25.
2.0351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Bár nem újkeletű dolog a sminkek terén a strobing technika, mégis az elmúlt időszakban vált igazi trenddé.

Ennek a trendnek a lényege, hogy szinte azonnal ragyogóvá varázsoljuk fáradt arcbőrünket. A világ egyik legnagyobb sminkmárkája már 2000-ben megalkotta a Strobe krémet, mégis csak most kapott nagy figyelmet.

Ha a közösségi oldalakon böngészgetünk, akkor ne lepődjünk meg azon a kifejezésen, hogy "Strobing". Mi is az a strobing? Egy sminkes eljárás, melynek célja, hogy ne sötét kontúrokat használjunk az arcon, hanem fényeseket, amit highlighter segítségével érhetünk el. Így az arc sokkal ragyogóbbá fog válni és energizáltá. A M.A.C még 2000-ben fejlesztette ki és dobta piacra Strobe Creme termékét, mellyel könnyen és egyszerűen érhetjük el a strobing hatást.

Itt a Strobing trend! - 2. kép

A Strobe krém hidratálót és frissítő növényi kivonatokat tartalmaz, továbbá ragyogást növelő komponenseket tartalmaz. Emellett a fényvisszaverődő gyöngy részecskék segítenek a ragyogó bőr elérésében. Ezzel a krémmel könnyen kipróbálhatod Te is az új trendet, melynek használatához ad tanácsot Grodon Espinet, a M.A.C Cosmetics Artist training & development alelnöke:

Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.