2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

Itt a Skechers legújabb kollekciója

Mariann , 2018. május 13.
Nemrégiben mutatkozott be a cipőmárka legújabb kollekciója, melyhez márkanagykövetként csatlakozott a világ egyik legbefolyásosabb tinédzsere és legnépszerűbb énekesnője, Camila Cabello is. Mai cikkünkben bemutatjuk a kollekció egyik legcukibb darabját, a hatalmas masnival ellátott szuper kényelmes cipőt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Korábban már bemutattuk a márka egyik darabját, most pedig a legújabb Street kollekcióból néztünk ki egy darabot, amit kicsit részletesebben fogunk bemutatni. Nyáron mindenki szereti a könnyedebb lábbeliket, melyekbe csak bele kell lépni és már mehetünk is a dolgunkra, ráadásul a nap folyamán biztosan nem fog megfájdulni bennük a lábunk. Az új kollekció darabjai mind úgy lettek tervezve, hogy ne csak divatosak legyenek, hanem kényelmesek is a viselői számára. Éppen emiatt jó választás egy egész napos rohanáshoz a márka valamelyik lábbelije.

Itt a Skechers legújabb kollekciója - 2. kép


A kollekció színei nagyon jól kombinálhatóak a hétköznapi ruhadarabokkal, de akár egy csinosabb ruhát is felvehetünk hozzájuk. A hatalmas masnival ellátott lábbelik például jól feldobhatják a legegyszerűbb outfiteket is. Gumírozott résznek köszönhetően a magasabb lábfejjel rendelkezők is kényelmesen viselhetik a cipőt.

Itt a Skechers legújabb kollekciója - 3. kép


Bár szellőzni nehezen tud, így a legnagyobb melegekben talán nem a legjobb döntés ezt a lábbelit felvenni, de természetesen a kollekció más darabjai alkalmasak lehetnek ilyenkor is. Ha kíváncsi vagy a Skechers Street kollekció legújabb darabjaira, akkor látogass el a márka valamelyik hazai boltjába.

Itt a Skechers legújabb kollekciója - 4. kép

 
1 hozzászólás

monyó • Überbrutál #1 • 10 hónapja, 2 napja

Fehérben jobban tetszene, de így is nagyon jó kis cipő.