17 °C
borús égbolt
2024. május 09., csütörtök
Gergely

Ismerd meg a The Body Shop új karácsonyi kollekcióját

2016. november 01.
10.2521
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már csak alig két hónap van karácsonyig, így egyre több helyen találkozhatunk a gyártók karácsonyi kollekciójával, többek között a The Body Shopnál, akik idén három különleges illatcsaládot is megalkottak a szezonra. Mai cikkünkben bemutatjuk mindhárom családtagot, illetve néhány különleges karácsonyi ajándékdobozt is.


Vanília Chai

Talán az eddigi legkellemesebb karácsonyi illatot sikerült megalkotnia a márkának, ugyanis a vanília chai az otthon meleg illatát adja vissza. A tejes-krémes vaníliát fahéjjal, kardamonnal és barna cukorral fűszerezték, amitől egy igazán kellemes, hangulatos ünnepi illatot kapunk. A vanília a csodás Madagaszkárról származik, ahol kézzel szedik a fűszert.

Vanília Chai válogatás

Vanília Chai válogatás


Az illatot habfürdő, testvaj, testápoló, testradír, gyertya, kézkrém, illóolaj, ajakbalzsam és csillámos testpermet formájában élvezhetjük.

Fahéjas alma

Két éve találkozhattunk karácsonykor az édes cukormázas almával, melyet most felújított a márka és elkészítette a fahéjas alma illatot, melyhez a finom sült alma illatát a fahéj és a fehér virágok aromájával kombinálta. Az alma kellemes illatát hidegen sajtolt alpesi almamagolajból nyerik.

Fahéjas alma válogatás

Fahéjas alma válogatás


A termékek hasonló kiszerelésben elérhetőek, mint a vanília chai illatnál.

Fahéjas alma kézkrémek

Fahéjas alma kézkrémek


Havas erdei gyümölcs

A tavalyi sikeres havas gyümölcsös szilva után, idén az erdei gyümölcsök kaptak hangsúlyt, azaz a vörös áfonya, a málna, a fehér virágok és a praliné illatai keverednek a havas erdei gyümölcs termékekben. A vörös áfonya Észak-Amerikából érkezett a tégelyekbe.

Havas erdei gyümölcs kollekció

Havas erdei gyümölcs kollekció


Természetesen mindegyik illatból karácsonyi ajándékdobozok is készültek, így ha valaki nem tud dönteni melyiket válassza, akkor érdemes mindegyik illatot kipróbálnia.

Havas erdei gyümölcs válogatás

Havas erdei gyümölcs válogatás


Karácsonyi ajándékcsomagok

Idén három különböző méretű adventi kalendáriummal találkozhatunk a márka boltjaiban, melyek telis-tele vannak pakolva jobbnál jobb szépségápolási termékekkel. Érdemes minél előbb lecsapni rájuk, ugyanis minden évben nagyon gyorsan elkapkodják ezek a szuper dobozokat.

Gyönyörű kalendáriumok

Gyönyörű kalendáriumok


Több arcápolási ajándékcsomag közül is választhatunk, például: Superfood arcmaszk ajándékdoboz, Teafaolajos ajándékdoboz, E-vitaminos ajándékdoboz vagy éppen az Oils of Life ékszerdoboz közül.

Szezonális illatok ajándékcsomagokban

Szezonális illatok ajándékcsomagokban


A test kényeztetése sem maradhat el, a már jól megszokott kedvenc illatokat idén is csodás ajándékdobozokba költöztették. Ha igazi testvaj imádó vagy, akkor válaszd a Testvajak hógömbjét, melyben 5 db testvaj található. Ha a kézápolás a legfontosabb, akkor a Kényeztető kézkrém trio-ra van szükséged. De ismét lehet kapni ajakbalzsam csomagot és tusfürdő ajándékcsomagot is.

British Rose ajándékcsomag

British Rose ajándékcsomag


Férfiakat sem érdemes elfelejteni, számukra a Kendermagolajos kézápoló dobozt és a White Musk for Men ajándékdobozt állította össze a Body Shop.

Férfiaknak is van miből válogatnia

Férfiaknak is van miből válogatnia


Fontos hangsúlyoznunk, siess az ajándékcsomagok beszerzésével, ugyanis nagyon hamar elkelnek és nem biztos, hogy még érkezik karácsonyig újabb szállítmány ezekből a csodaszép termékekből!
3 hozzászólás

Natasha

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem semmi a kalendáriumuk és tényleg hamar elkapkodják. Kíváncsi lennék mennyit hoznak be mert nem hiszem h sokat.

válasz erre

monyó

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ezek nagyon jól néznek ki. meglepett smiley

válasz erre

csillucs

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Minden évben odáig vagyok a body shop karácsonyi csomagjaiért, idén hamar beszerzem őket. mosolygó smiley

válasz erre