Ismerd meg a Nina Ricci legújabb illatpárosát

Mariann , 2017. április 11.
Nemrégiben bemutatkozott a Nina Ricci legújabb illatpárosa, a Les Gourmandises de Nina és a Les Gourmandises de Luna, melyek limitált ideig lesznek elérhetőek a boltok polcain. Mindkét illat édeskés, mégis teljesen különböznek egymástól.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Les Gourmandises de Nina

A Nina illatot Olivier Cresp parfümőr alkotta meg, mely egy egzotikus cukrászda, vagy egy finom és édes koktél megelevenítése. Ezen édes dolgokból született meg a Nina, melyben brazíliai narancs esszencia és citrusos akkordok találhatóak. Közben felleljük a maracuja és a kókusztej remek kombinációját, végül a karamell édeskés illata zárja az egészet.

A csomagolás olvadozó pik tónusú, apró cukorkával megszórva, miközben az ikonikus alma forma megmaradt.

Les Gourmandises de Luna

A Luna egy vaníliás-gyümölcsös illat, melyet Marie Salamagne és Christophe Raynaud álmodtak meg, akikben egy tiszta, jeges finomság fogalmazódott meg. Eleinte a lédús körte és a grapefruit krém keveredését érezzük, majd a kókusz és a pünkösdi rózsa fehér szirmaitól válik puhává. Végül a szantálfa és a karamell kettőse jelenik meg.

A csomagolás egy merész azúrkék színben pompázik, szintén apró kék cukorkákkal van megszórva és az ikonikus alma forma itt is fellelhető.

A parfümök már elérhetőek a drogériák polcain és egyes parfümériákban. Érdemes őket megszagolni, kipróbálni és minél előbb lecsapni rájuk, hiszen csak limitált ideig elérhetőek.
 
4 hozzászólás

Móni • Überbrutál #4 • 1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Egyre szebbek ezek a parfümök. Régen sima kis üvegben voltak, manapság már az üveg lassan többe kerül, mint a benne lévő illat.

EszterSzabadkai • Megszállott #3 • 1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Juuuj de jól néznek ezek ki! Muszáj leszek megvenni valamelyiket

Sandy • Messiás #2 • 1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Nagyon szeretem az új nina ricciket, olyan édeskés finom illatuk van. A régieknek nagyon pacsuli illatuk volt.

zitucska • Überbrutál #1 • 1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Nagyon cuki az üvegük. Anyukám mindig Nina Riccit viselt, biztos jó illatuk lehet.