11 °C
erős felhőzet
2024. április 26., péntek
Ervin

Ismerd meg a M.A.C Viva Glam legújabb kampányarcát és termékeit

2017. február 27.
6.0211
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A világ egyik vezető sminkmárkája 1994-ben indította el a Viva Glam kollekcióját, melynek lényege, hogy időről-időre új színekben dobja piacra a kollekciót, melynek telje bevételét az AIDS ellen küzdő szervezetek számára juttatja el a világ több országában, köztük hazánkba is. Idén tavasszal a gyönyörű Taraji P. Henson a Viva Glam kollekció arca.


A Viva Glam kollekció egy rúzsból és egy hozzá illő ajakfényből áll. A 2017-es tavaszi kollekció élénk fukszia színben pompázik, mely egy évig lesz csupán kapható a M.A.C boltokban. A rúzsnak és a szájfénynek is gyönyörű élénk színe van, ráadásul a szájfényben rengeteg apró pink csillám is található, melytől egyszerűen ragyognak az ajkak a napfényben.

Gyönyörű élénk fukszia színek

Gyönyörű élénk fukszia színek


Mindkét termék tartósnak mondható, szépen kopnak és nagyon jól kiegészítik egymást. A teljes fedés érdekében néhányszor át kell húzni az ajkakon, de egyenletesen fed. Mivel nagyon élénk színe van a rúzsnak és a szájfénynek is, így leginkább sötétebb bőrűeknek ajánlott a használata, de aki szereti a pinkes, élénk árnyalatot, az ezt is imádni fogja.

A Taraji P. Henson a M.A.C Viva Glam rúzs és ajakfény már elérhető a márka boltjaiban, a rúzs 6100 forintos áron, míg a szájfény 5900 forintos áron érhető el.
3 hozzászólás

csillucs

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

Imádom a mac rúzsokat, ennek pedig nagyon szép a színe. Bár a túl élénk rúzsokat ritkán használom.

válasz erre

Natasha

7 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nagyon szép a színe. Élénk.

válasz erre

EszterSzabadkai

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Egyszerűen gyönyörű színe van. Nagyon tetszik.

válasz erre