2019. február 18., hétfő • Bernadett

Ismerd meg a Dove Derma Spa önbarnító testápolóját

Mariann , 2018. július 29.
Tombol a nyár és sajnos sokan nem jutnak el a Balcsira vagy valamelyik hazai strandra, vagy ha el is jutnak, éppen leszakad az ég és oda a napsütésnek. Így sajnos esélye sincs az embernek arra, hogy szép napbarnított bőre legyen ezen a nyáron. Nos, ezen segíthet egy jó és nem túl drága önbarnító testápoló.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ez a nyár sajnos nagyon szeszélyes és ha Neked sem sikerült eddig még lebarnulnod, akkor itt az ideje, hogy bevess valamilyen trükköt: az önbarnítót. A Dove már évek óta próbál jobbnál jobb önbarnító testápolókat a piacra dobni, ilyen például a Derma Spa terméke is. A Derma Spa summer revived önbarnító testápoló segít, hogy a hétköznapokon is napbarnított bőrrel jelenj meg. Mint minden önbarnítót, úgy ezt is megfelelően kell használni, azaz első lépésként le kell radírozni a bőrt, hogy a testápoló megfelelően beszívódjon.

Mindenképpen érdemes gyorsan dolgozni, hiszen ha túl sokáig kenegetjük magunkat, akkor könnyen megfoghatja a kezünket a krém. Alaposan mossuk meg a kezünket használatot követően. A Dove önbarnítója krémes, könnyed textúrájú, így hamar beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után túl zsíros érzetet. Már első használat után fél órával is látszódik az eredmény, halvány barna szín, de leginkább másnap tapasztalhatjuk az igazi barnaságot.

Ha nem dörzsöljük le a bőrünket, akkor körülbelül egy hétig tart a barnaság, de ha folyamatosan - hetente 2-3 alkalommal - használjuk a testápolót, akkor akár egész nyáron gyönyörű napbarnított színünk lehet.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!