0 ℃Tiszta idő
2020. február 25., kedd • Géza

Íme az idei Oscar-gála néhány környezettudatosabb ruhakölteménye!

Szofi Kakuk , 2020. február 10.
Az Oscar-gála sztárjai is egyre inkább figyelnek arra, hogy a környezettudatosság igéjét minél több megjelenés alkalmával hirdetni tudják. Mutatjuk is, hogy idén kik tartóztak ebbe a csapatba.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A 92. Oscar-gála a díjazottak szempontjából viszonylag papírforma szerint zajlott le, de természetesen így is akadt olyan díjazás, ami többeket is megdöbbentett. Az Élősködők című koreai film például, hat Oscar-szobrot is bezsebelt, köztük a legjobb film kategóriát is. Az idei filmes gálán azonban, nemcsak ez volt újdonság, hanem az is, hogy egyre több világsztár próbálta a ruhakölteményét környezettudatosabb formában kivitelezni.

Íme az idei Oscar-gála néhány környezettudatosabb ruhakölteménye! - 2. képA gálán például, Margot Robbie egy vintage Chanel ruhába bújt, Saoirse Ronan ruháját újraalkotta a Gucci, az egykori BAFTA díjátadó után. Mindemellett Sandy Powell jelmeztervező is duplázott idén és ugyanazt a kosztümszettet viselte, mint amit a BAFTA eseményén is hordott. Rajtuk kívül is akadt még bőven olyan sztár, aki ugyanezeket az elveket vallva igyekezett példát mutatni, így érdemes több szemszögből is vizsgálni a 2020-as filmes gála ruhakölteményeit.

Íme az idei Oscar-gála néhány környezettudatosabb ruhakölteménye! - 3. képÍme az idei Oscar-gála néhány környezettudatosabb ruhakölteménye! - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!