2020. január 19., vasárnap • Sára, Mária

Íme a Pandora 2019-es őszi kollekciója

Mariann , 2019. augusztus 31.
Idén egy teljesen új kollekcióval rukkol elő a dán ékszermárka, ráadásul a megszokott charmok, gyűrűk és füllbevalók után megalkották az új Pandora O medált, mellyel kifejezhetjük kreatív személyiségünket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az új Pandora O medált a márka dizájnvilágának ikonikus elemei ihlették, úgy mint például a karkötő. Megkülönböztető jegyét a Pandora O szimbóluma inspirálta - egy kör, amely az ékszer egyesítő erejét és a benne rejlő végtelen önkifejezési lehetőségeket testesíti meg. A medál három klasszikus színben érhető el: sterling ezüst, Pandora Shine és Pandora Rose. A medál három méretben is kapható, így könnyedén lehet őket akár kombinálni is, emellett kinyitásához mindössze a logózott, szívalakú gombot kell megnyomni a medál hátulján, és máris feldíszítheted a medált charmokkal, függőkkel és további medálokkal.

Íme a Pandora 2019-es őszi kollekciója - 2. kép

A medál mellé természetesen új formák és figurák is érkeztek, így őszies hangulatban is feldíszíthetjük legújabb ékszerünket. A formák között megjelenik a falevél, a bagoly és a sün is. A következő videóból megismerhetjük a kollekciót közelebbről is:

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!