1 °Ctiszta égbolt
2021. január 25., hétfő • Pál

Idén is különleges ajándékötletekkel vár a The Body Shop

Mariann , 2019. december 07.
Mint minden évben, úgy idén is rengeteg újdonsággal, ajándékcsomagokkal és illatokkal vár a népszerű szépségápolási márka, akik természetesen ismét kiálltak egy jó ügy érdekében. Ebben a szezonban a The Body Shop igyekszik felnyitni a lányok szemét az oktatáson keresztül, hogy merjenek nagyot álmodni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az idei karácsonyi szezonban is három ínycsiklandozó illattal jelentkezik a márka, melyek különböző kiszerelésben kaphatóak. A legnagyobb újdonság a Juicy Pear - körte illatú termékcsalád, mely limitált ideig lesz elérhető. A termékcsalád tusfürdőt, szappant és testjoghurtot is tartalmaz, melyeket akár ajándékcsomagokban is beszerezhetünk. Idén is elérhetővé vált a Warm vanilla - vanília illatú termékcsalád, mely kellemes, melengető illat. Végezetül pedig itt a Rich Plum - fűszeres szilva illatú termékcsalád, mely egy igazán télies illatvilág.

Idén is különleges ajándékötletekkel vár a The Body Shop - 2. kép

A különleges karácsonyi ajándékcsomagok mellett, ismét megjelentek a kalendáriumok is, melyek kisebb kiszerelésű termékeket rejtenek. Nagyszerű ajándék lehet karácsonyra a családnak vagy akár a barátoknak is. Az ajándékcsomagok között találunk nőknek és férfiaknak szánt csomagokat is, így könnyű lehet a választás.

Idén is különleges ajándékötletekkel vár a The Body Shop - 3. kép

Idén novemberben és decemberben minden egyes vásárlással támogathatjuk a Plan International szervezetet abban, hogy 1500 lánynak biztosítson lehetőséget arra, hogy részt vegyen képzéseken Indonéziában és Brazíliában. A cél az, hogy összegyűljön 250 000 angol Font a program által, és a fiatal lányoknak lehetőségük legyen álmaik szakmájában dolgozni vagy akár saját vállalkozást indítani. Támogasd Te is a programot azzal, hogy The Body Shop termékeket vásárolsz.

Idén is különleges ajándékötletekkel vár a The Body Shop - 4. kép

 
2 hozzászólás

becky • Messiás #2 • 1 éve, 2 hónapja és 22 napja

Annyira jók ezek minden évben.

kalifa • Hiperaktív #1 • 1 éve, 2 hónapja és 23 napja

A vaníliás és a szilvás nagyon jó. Már próbáltam őket.