11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Húsvéti nyuszik lepték el a Lush üzleteit

Mariann , 2021. március 18.
Ahogy az minden évben lenni szokott, úgy idén is ellepte a Lush üzleteit a húsvéti színes és illatos nyuszik, tojások, akik mind arra várnak, hogy a fürdőszobában kényeztessenek. Több újdonság is érkezik a kollekcióval, például egy buborékfújó, habzó nárcisz, de lássuk bővebben.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A húsvéti kollekcióban ismét visszatér a régi klasszikus, a Golden Egg, mely ismét bearanyozza az ünnepet, de mellette a mentolos-citrusos tojássárgája, azaz Eggy Wegg is visszatér. Ahogy azt már említettük, több újdonság is érkezett, úgy mint például a virágos illatú, óriási habokat készítő Singing Daffodil buborékfújó habfürdő. Csupán a folyó víz alá kell tartani és máris készítheted a habokat és a buborékokat.

Egyik kedvenc húsvéti szappanunk a kínálatból, az Avo Good Easter, mely egy avokádó kinézetű szappan, ami természetesen avokádóolajat és citrusos finomságokat tartalmaz. Jól habosítsd fel nedves kézzel és élvezd az avokádóolaj nagyszerű hatását.

Húsvéti nyuszik lepték el a Lush üzleteit - 2. kép

Ahogy az lenni szokott, most is több féle ajándékcsomag közül is lehet válogatni, a mi kedvencünk a Bunny Ears ajándékcsomag, mely egy biopamutból készült zsinóros hátizsákban rejtőzik. A csomagban a hátizsákon kívül találunk négy fürdőbombát:
 Follow the white rabbit,
 Eggy Wegg,
 Flamingo egg,
 Humpty Dumpty.

Húsvéti nyuszik lepték el a Lush üzleteit - 3. kép

Ha nem szeretnél lemaradni a Lush limitált húsvéti kollekciójáról, akkor szerezd be őket a boltokban vagy akár online.
 
1 hozzászólás

Zita.Péter • Überbrutál #1 • 1 hónapja, 1 napja

De jó pofa ez a buborékfújó.