2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Hosszantartó szőrtelenítés epilátorral - teszt

Mariann , 2015. augusztus 05.
Nemrégiben említettük, hogy mutatni fogunk egy olyan terméket, mely a hosszantartó szőrtelenítés eléréséhez nyújt segítséget. Az új Braun Silk-épil 9 epilátorral hosszantartó sima bőrt érhetünk el, mely nyáron különösen fontos, ha nem akarunk minden másnap borotválni a lábunkat. Mai cikkünkből megismerheted a terméket, melyet górcső alá vettünk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A nyárnak lassan vége, de a fránya szőrszálaktól még ezután is szeretnénk megszabadulni, éppen ezért nem késő még beszerezni a Braun új Silk-épil 9 epilátorát. Sokan félnek az epilátor használatától, pedig nem kell tőle tartani. Az első alkalommal kissé kellemetlen érzés, ahogy az apró szőrszálakat tövestől eltávolítja a gép, de idővel hozzászokik az ember és a legjobb, hogy elég havonta egyszer végig csinálni a tortúrát.

A csomag teljes tartalma!

A csomag teljes tartalma!


A csomagolás tartalmazza az epilátor fejet, továbbá két fej, melyekkel a hónaljnál és a bikinivonalon is könnyedén használható a készülék. Az epilátor fejen kívül, egy borotva fej is van a dobozban, mellyel könnyedén megszabadulhatunk a nagyobb szőrszálaktól. Illetve még egy tisztító kefe, egy dokkoló és egy tároló tasak.

40%-kal szélesebb fej!

40%-kal szélesebb fej!


Az új Braun epilátor egyik legjobb előnye, hogy akár zuhany alatt is használható a termék, így ha valaki nehezen bírja a fájdalmat, akkor egyből hűsítheti is a kezelt felületet. Az epilátor 40%-kal szélesebb fejjel rendelkezik, így nagyobb felületen képes egyszerre eltávolítani a szőrszálakat. A fej nagyon jól mozgatható, ezért tökéletesen alkalmazkodik a test különböző hajlataihoz.

A borotvafej nem sérti fel a bőrt!

A borotvafej nem sérti fel a bőrt!


Egy nagy teljesítményű fehér lámpa is található a készüléken, amivel tökéletesen láthatjuk a még esetleg fennmaradt szőrszálakat. Két sebessége is van az epilátornak, így a kezdők elsőre nem fognak megijedni a nagy sebességtől. A készülék tisztítása egyszerű, nem igényel sok időt és egyszerűen tölthető is az epilátor. Egy töltéssel akár 3-4 alkalommal is használható a gép.

Erős fény segít, hogy lásd a szőrszálakat!

Erős fény segít, hogy lásd a szőrszálakat!


A Braun Silk-épil 9 epilátor talán az egyik legjobb jelenlegi szőrtelenítő készülék a piacon, melyet minden nőnek szívesen ajánlunk, hiszen nem tudunk negatív dolgot mondani rá. Az ára egyedül, ami talán soknak tűnik - 40.000 forint körüli ár -, de érdemes befektetni, hiszen hosszútávon abszolút megéri az árát.
 
3 hozzászólás

Minoni • Polihisztor #3 • 3 éve, 10 hónapja és 7 napja

Elég jól néz ki és nagyon klassz hogy világít. Nekem is félelmem hogy nagyon tépi a szőrt.

De ha tényleg csak először kellemetlen akkor be kéne vásárolni...

Linda • Polihisztor #2 • 3 éve, 10 hónapja és 7 napja

Én kicsit félek, hogy nagyon fáj. Bár ez elég jónak tűnik.

csillucs • Nagymester #1 • 3 éve, 10 hónapja és 7 napja

*-* már tudom is mit kérek szúlinapomraaa De szupi kis epilátor. Enyém már nagyon rossz.