Hódíts frissítő illatokban!

Mariann , 2018. május 20.
A tavasz még mindig tombol és ilyenkor jobban szeretünk frissítő illatokat magunkon érezni. A Mexx és a bruno banani parfümmárkák nemrégiben piacra dobták legújabb újdonságaikat, melyek biztosan elvarázsolják majd az érzékeidet, amint kipróbálod őket.


Forever Classic Never Boring kollekció

A Mexx nem csak gyönyörű ruhákat tervez már éve óta, hanem nagyszerű parfümöket is. Legújabb kollekciójukban az időtlen kifinomultságot egy kis dinamikus csavarral turbózták fel, ettől lesznek az parfümök tökéletesek bárki számára. Az új illatpár ötvözi a klasszikus stílust a modern, urbanista jegyekkel, melytől izgalmasabbá válik. A női illatot a gyümölcsös-virágos jegyek jellemzik, megjelenik a zamatos körte, az édes fekete ribizli és a mandarin.

Hódíts frissítő illatokban! - 2. kép


A férfi illatnál a fás alapjegyeket vehetjük észre, amit a bergamot és a rozmaring enyhe fűszeressége tesz különlegessé, miközben a citrusok és az eukaliptusz frissességet kölcsönöz.

Bontsd le a határaid!

Nemrégiben vált elérhetővé a bruno banani legújabb limitált kollekciója, a No limits for Him és a No limits for Her. A női illatban megjelenik a bársonyvirág,
a lédús mandarin és a fekete ribizli, majd érezhetjük az édes barackvirág, a kakaó, a vanília és a gyümölcsös málna jegyek egyvelegét. Kellemes, szexi és frissítő is egyben.

Hódíts frissítő illatokban! - 3. kép


A férfi illatnál elsőként a guarana és a piros alma jegyek érezhetőek, majd ezután a friss gyümölcsös és diós illatjegyeket érezhetjük. Fűszeres és egyben frissítő egyveleg.

A parfümújdonságok már elérhetőek a drogériák polcain.
 
1 hozzászólás

zsebibaba • Überbrutál #1 • 1 éve, 1 hónapja és 1 napja

A mexxet nagyon szeretem.