20 °C
erős felhőzet
2024. április 29., hétfő
Péter

Megérkezett a Game of Thrones x Pandora kollekciója

2023. szeptember 29.
25.0501
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha imádtad a Trónok harca című HBO sorozatot, akkor muszáj lesz beszerezned egy darabot a népszerű dán ékszermárka legújabb kollekciójából, melyben megelevenednek a széria legikonikusabb szimbólumai, mint például a Vastrón.

A 12 darabból álló Game of Thrones x Pandora kollekció már elérhető a márka ismert üzleteiben. A Game of Thrones világa a Házakról, a családokról és az őket jelképező páncélokról híres, olyan karakterekről, amiket egy közös identitás egyesít. A kollekció az ékszer mint ragyogó páncél koncepciójával kísérletezik, a sorozat egyes elemeit alakítva át viselhető mintákká, amelyek lehetővé teszik, hogy a rajongók kifejezzék kreativitásukat és egyedi meglátásukat, ahogy az ékszereiket kombinálják.

A sorozat vizuális világának megjelenítéséhez a Pandora hagyományos sterling ezüst oxidálási stílusa adott ihletett, így adva az ékszereknek kontrasztos sötét részeket. A Sárkánytojás charm és a két színű Murano Sárkány charm egyaránt a kettősséget elevenít meg, a jó és a rossz közötti ellentétet szimbolizálják a Game of Thrones világában.

Megérkezett a Game of Thrones x Pandora kollekciója - 2. kép